Sidney Opera House Australië

Als je besloten hebt om op vakantie te gaan naar Australië, dan kan je daar natuurlijk niet heen zonder enige informatie. Er zijn heel veel mooie plekken in Australië. Het is natuurlijk onmogelijk om al die mooie plekjes te kunnen zien in de tijd dat je op vakantie bent. Daarom hieronder de vier hoogtepunten die je zeker niet mag missen.

Sidney

Als je gaat reizen naar Australië dan is Sidney zeker een stad die je niet mag missen. Als je dan in Sidney bent is het Sidney Opera House het eerste waar je naartoe moet gaan. Het Sidney opera House is het meest bekende hoogtepunt van Sydney. Je kan hier lekker in de zon zitten in de tuin of koop kaartjes voor een voorstelling of optreden. Je kan er ook voor kiezen om een informatieve rondleiding te nemen.

Cairns & Great Barrier Reef

Deze activiteit is meer wat voor de avonturiers onder ons. Je kan hier ziplinen door de jungle of duiken bij Great Barrier Reef. Ga je liever voor iets romantisch? Trek dan langs de mooie watervallen. Als je wat meer de besteden hebt, kies dan voor een dagbesteding. Ga met de helikopter naar het Outer Great Barrier Reef-cruiseschip.

De oostkust

Als je van plan bent om een route te maken, kies dan voor de oostkust. Dit is een populaire route die duizenden kilometers lang is. Onderweg kom je langs de mooiste witte stranden en langs Cairns. Je kan ervoor kiezen om elke dag verder te reizen of lekker op één plek blijven kan natuurlijk ook.

De westkust

Ook de westkust is een populaire route, het is een hele mooie kant van Australië. Je kunt hier zwemmen met dolfijnen en walvishaaien. Ook kom je langs verlaten stranden waar je een duik kunt gaan nemen. Er zijn dus veel plekken waar je naartoe kunt gaan in Australië.

Door Sofie.be