Hotel Aquadelta arrangement

In Vakantiepark Aquadelta, dat gelegen is aan het Grevelingenmeer in Bruinisse (Zeeland, Nederland), kan je een speciaal hotel Aquadelta arrangement boeken. Via dit hotel arrangement, kan je de natuur van Zeeland en zijn gezellige dorpjes ontdekken. Ook kan je, afhankelijk van het hotel arrangement, genieten van extra’s, zoals een ontbijtbuffet, een voordeelmenu, of een toegangsticket. Er zijn 2 soorten hotelkamers die je kan boeken via een hotel Aquadelta arrangement: de standaard hotelkamer, of de hotelkamer plus. Het grootste verschil is dat je in de hotelkamer plus een bubbelbad hebt. Een hotel Aquadelta arrangement is zeer leuk om te boeken als je een verblijf zoekt op dit vakantiepark!

Hotel Aquadelta arrangement met faciliteiten

Als je een hotel Aquadelta arrangement boekt, dan kan je uiteraard genieten van alle faciliteiten die er in dit vakantiepark te vinden zijn. Hier volgen enkele faciliteiten waarvan je kan genieten tijdens je Aquadelta verblijf.

Eten en drinken op vakantiepark Aquadelta

Er zijn voldoende mogelijkheden beschikbaar als het gaat over eten en drinken. In de supermarkt van het vakantiepark kan je uiteraard kopen wat je zelf wenst. Ga je liever uit eten? Dat is ook mogelijk! Je kan heerlijk, uitgebreid eten in De Brasserie. In dit restaurant kan je ‘s morgens genieten van een lekker ontbijtbuffet. Als je liever iets minder chique dineert, kan je terecht in Centrum Plaza. Je kan er lunchen, maar ook een koffie drinken en een lekker gebakje eten. Wanneer je meer een liefhebber van fastfood bent, kan je eten in Restaria De Branding. Je kan er frietjes eten, snacks, pizza’s, poffertjes en schotels.

Sportieve mogelijkheden

Vakantiepark Aquadelta biedt diverse mogelijkheden aan om de tijd wat actiever door te brengen. Volgende sporten kan je er beoefenen: tennis, squash, bowlen, minigolf, golf en (pool)biljart. Ook kan je fietsen huren tijdens je hotel Aquadelta arrangement. Het huren van fietsen is een grote aanrader. Op die manier kan je zeeland leren kennen. Er zijn rustige wegen waar je heerlijk kan fietsen.

Het zwembad is een pluspunt voor Aquadelta, want welk kind houdt er niet van om heerlijk te spelen in het water? Het binnenzwembad bevat een klein zwembad voor de kleinere kindjes en een groter zwembad voor de volwassenen. Het water van het kleiner zwembad is iets warmer dan het water in het groot zwembad. Het zwembad is voorzien van een leuke glijbaan waarmee uiteraard pret te beleven valt!

Spelen op vakantiepark Aquadelta

Kinderen kunnen heerlijk spelen op vakantiepark Aquadelta. Er is een grote binnenspeeltuin aanwezig, dewelke Kinderland wordt genoemd. Ook buiten is er een speeltuin waar de kinderen zich kunnen amuseren. In de AquaDoe is er heel wat voorzien voor grotere kinderen, zoals: tafelvoetbal, tafeltennis, airhockey, sjoelen en knutselen.

In de schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig dat voor leuke activiteiten zorgt. Ook Ekkie Eekhoorn is tijdens de schoolvakanties van de partij!

Andere voorzieningen op Aquadelta

Tegenwoordig wilt iedereen zich kunnen verbinden met het internet, ook op vakantie. Daarom is er draadloos internet aanwezig op het vakantiepark. Hetgeen ook gemakkelijk is, is de wasserette. Er staan meerdere wasmachines en droogkasten waarvan je gebruik kan maken.

De supermarkt wordt dagelijks door heel wat toeristen gebruikt. Je kan er niet alleen alle aankopen doen, maar ook kan je er verse broodjes kopen. Het is zelfs mogelijk om de online supermarkt te gebruiken, zodat je zelf niet moet sleuren met alle boodschappen.