Bluetribe skihelm voor kinderen 48 50 cm

Met de Bluetribe skihelm voor kinderen 48 50 cm hebben kinderen een veilig, comfortabel en trendy pakket! De helm biedt een groot comfort en een extra bescherming met een extra verstelbaar nekriem en een zachte kussentjes, zodat kinderen zich prettig voelen terwijl ze op de piste zijn.

De externe twee-componenten schaalstructuur biedt een optimale bescherming tegen grote klappen, en het licht en slank interieur heeft extra luchtkanalen voor een optimale luchtstroom en een betere ventilatie. Het antislip klepje, met verstelbare uitstulping, zorgt ervoor dat kinderen goed zicht hebben terwijl ze aan het skiën zijn.

De helm is gemaakt van duurzaam materiaal, is waterafstotend en heeft een anti-UV-bescherming, waardoor hij bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het heeft ook een afneembare wangkussens en een afneembare kinriem, om te voorkomen dat de helm afzakt.

Kortom, de Bluetribe skihelm voor kinderen 48 50 cm biedt alles wat uw kind nodig heeft om veilig en stijlvol op de pistes te genieten. Bied uzelf en uw kind een kwaliteitshelmet met de Bluetribe skihelm voor kinderen 48 50 cm!

Bluetribe skihelm voor kinderen 48-50 cm biedt alles wat uw kind nodig heeft om veilig en stijlvol te genieten. De helm is licht te dragen en is voorzien van een absorberende EPS-schuimlaag, die een duurzame, duurzame en comfortabele fit biedt. Deze helm beschikt ook over vele andere functies om de veiligheid van uw kind te maximaliseren, zoals anti-robuuste klittenbandsluitingen, meerdere ventilatieopeningen en geventileerde binnenvoeringen. Het overvloedige gebruik van ventilatieopeningen zorgt voor een maximaal comfort en extra luchtcirculatie in de helm. Daarnaast wordt de helm geleverd met een afneembare kinbeschermer en een gemakkelijk te verstellen hoofdband. Met de Bluetribe skihelm voor kinderen 48-50 cm kunnen uw kinderen nu met vertrouwen de bergen in gaan!

De Bluetribe skihelm voor kinderen 48-50 cm is ontworpen om een perfecte pasvorm te bieden, met een volledig verstelbare hoofdband en een afneembare kinbeschermer voor extra comfort. De helm is gemaakt van sterk, licht en vochtbestendig materiaal voor optimaal comfort. Het lichtgewicht design staat voor betere controle en veiligheid, wat betekent dat uw kinderen nu met meer vertrouwen de bergen in kunnen gaan. De helm is voorzien van een ventilatiesysteem dat het hoofd koel en droog houdt, terwijl het ook helpt om een helder zicht te behouden. Daarnaast heeft het ook een verwijderbaar haarschip dat een goede pasvorm biedt en de helm bij elk type helmgebruiker past, ongeacht het type helm. Met de Bluetribe skihelm voor kinderen 48-50 cm kunnen uw kinderen nu met vertrouwen de bergen in gaan!