Individuele reizen Guatemala: vakantieBekijk de vakantie en bereken de prijs

Individuele reizen Guatemala

In Centraal-Amerika en Noord-Amerika ligt Guatemala. Het land grenst aan andere landen, zoals Mexico, Belize en Honduras. In Guatemala wonen ruim 15 miljoen mensen en de hoofdstad is Guatemala-Stad. Er zijn natuurlijk nog meer grote steden te vinden in Guatemala die absoluut de moeite waard zijn om te bezichtigen, zoals Antigua, Mixco, Villa en Nueva. Het land is vooral bekend vanwege de Maya cultuur die in het land heerst. Dit is dan ook de reden waarom veel toeristen elk jaar weer Guatemala bezoeken om meer van deze cultuur te weten te komen. Als je deze aanbieding verder bekijkt, kan je individuele reizen Guatemala ontdekken en boeken.

Individuele reizen Guatemala: Maya cultuur

Een groot deel van de bevolking in Guatemala is dan ook gelinkt aan de Maya cultuur, waardoor je dit in het land in alles terugziet dat de Maya wordt aangehangen door de bevolking. Dit maakt het land Guatemala uiteraard een ander en vooral bijzonder land.

Vanuit Europa is het ongeveer twaalf uur vliegen naar Guatemala. Het land is niet heel groot, maar daarom is het juist verstandig om je vakantie bijvoorbeeld te combineren met andere landen, zoals Mexico en Honduras of juist door een rondreis te maken en ook de andere, genoemde steden in Guatemala te bezoeken.

Individuele reizen Guatemala: regenseizoen, tropisch klimaat en vulkanen

In Guatemala is er natuurlijk een regenseizoen. We raden aan om buiten het regenseizoen naar Guatemala te reizen, zodat je ook nog eens goed weer hebt. De beste maanden om dan ook naar het land te gaan zijn januari, februari, maart, april, november en december. Probeer dus vooral Guatemala in de zomer te ontwijken als je de ideale weersomstandigheden zou willen hebben tijdens je vakantie in Guatemala. Verder heeft het land een mooi, tropisch klimaat. In Guatemala zijn er overigens ruim dertig vulkanen te vinden.

Deze vulkanen zijn niet gevaarlijk, maar het is absoluut wel de moeite waard om een aantal van die vulkanen te bezichtigen. Door de Maya cultuur zijn er ook in heel het land veel Maya tempels te vinden, waarbij het zeker mooi is om één van die Maya tempels van binnen te bekijken. Guatemala betekent overigens “land van de bomen”. Als je in Guatemala bent, zul je ook de naam van het land herkennen aan het landschap in het land, dat er namelijk ontzettend veel bomen zijn in het land van de Maya cultuur.

Bookmark and Share

Rubriek
Reisbureau


Vakantie aanbiedingen: meer reizen - vakanties - touroperators - alle soorten reizen


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.com
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk.be
Weekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Preisdaler logoPreisdaler.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Vakantie zoeken via formulier


Niets gevonden? Bekijk alle vakantie aanbiedingen op deze vakantie website!

Ontdek ook alle reisbureaus, of zoek een wellness of een vakantie via de kaart

Belangrijke info! De prijzen die VakantiePlatform.com toont, zijn richtprijzen en vanaf prijzen zonder bijkomende kosten. Er kunnen onmogelijk exacte prijzen getoond worden, omdat de prijzen van vakanties dagelijks erg schommelen en ze afhankelijk zijn van de vertrekdatum, aankomstdatum, reizigers, reisduur en andere info. Indien de prijs onbekend is, wordt er geen prijs of 0 euro getoond. Ook moet je rekening houden met extra kosten voor bepaalde vakanties, zoals: toeristenbelasting, reserveringskosten, eindschoonmaak, bedlinnen, handdoeken, toeslag voor honden, babypakket, enzovoort. Deze extra kosten zijn afhankelijk van de soort vakantie en touroperator waar je een vakantie gaat boeken. Om de juiste prijs met extra kosten voor de gewenste vakantie te kennen, moet je deze vakantie aanbieding verder bekijken.

VakantiePlatform.com is een informatieve website en verzamelt reistips, vakantie aanbiedingen en kortingen van alle soorten vakanties op 1 website. Zo kan de gewenste vakantie aanbieding of touroperator gemakkelijk binnen één site gevonden worden. Deze website wordt dagelijks geüpdatet. Echter heeft VakantiePlatform.com geen invloed op de korting, prijs, beschikbaarheid, aanbieding, actie, promotie, of andere informatie omtrent alle vakantie aanbiedingen. Enkel reizen van touroperators die hun goedkeuring hebben gegeven, worden getoond op deze website. Kijk dus zeker verder om alle juiste informatie en eventuele kortingen van deze vakantie aanbieding te ontdekken! Een vakantie aanbieding kan snel uitverkocht of vervallen zijn, daarom heeft VakantiePlatform.com ook hierop geen enkele invloed.