La Palma, Hacienda San Jorge*** 8 dagen (€ 715.00): vakantieBekijk de vakantie en bereken de prijs

La Palma, Hacienda San Jorge*** 8 dagen (€ 715.00)

La Palma, Hacienda San Jorge*** 8 dagen boeken kan vanaf 715.00 euro. Kijk verder en ontdek meer informatie over deze goedkope fietsvakantie of deze voordelige wandelvakantie.

La Palma, Hacienda San Jorge*** 8 dagen: fietsvakantie of wandelvakantie

Wandelen op La Isla bonita La Palma is het meest noordwestelijk gelegen Canarische eiland, gelegen in de Atlantische Oceaan ter hoogte van Afrika. Het onderscheidt zich van andere Canarische Eilanden als Tenerife en Gran Canaria door het ontbreken van massatoerisme. Het eiland kent enkel bescheiden ecotoerisme en de reizigers die het eiland bezoeken (voornamelijk wandelaars), komen voor de prachtige natuur en de authentieke eilandcultuur. Vulkanen, dichtbegroeide bossen, diepe kloven, steile kusten en adembenemende vergezichten. Het landschap kenmerkt zich door prachtige kleuren en vormen. La Palma is een wandeleiland bij uitstek: een minicontinent met grote contrasten. De beste manier om met dit alles kennis te maken is natuurlijk te voet! La Palma staat bekend als La Isla verde (“het groene eiland”) en als La Isla bonita (“het mooie eiland”), omdat het eiland het hele jaar door is bedekt met groene vegetatie. Verscheidene plantensoorten profiteren van het hemelvocht. Het eiland kent verschillende vegetatiezones: van lavavelden met mediterrane droogvegetatie, en Canarische dennenbossen op de westelijke hellingen en hoogvlakten, tot laurierbossen of laurisilva op de noordoosthellingen en fayal-brezal daar tussen in. Onder de plantensoorten op La Palma zijn er 170 inheemse, dus typisch Canarische soorten, onderandere de befaamde drakenbloedboom. Aan de noordzijde van de vulkanengroep ’Cumbre Vieja’ bevindt zich de Caldera de Taburiente, een krater met een doorsnede van negen kilometer waarin schitterende wandeltochten gemaakt kunnen worden. De noordoosthoek van het eiland wordt overheerst door diepe barranco’s, kloven ontstaan door tijdelijke rivieren die van de Taburiente naar beneden stromen. In enkele van die kloven zijn nog restanten te vinden van het oorspronkelijke oerbos, het laurierbos of laurisilva. La Palma: een weelderige natuurwereld in de oceaan. We maken het u met de wandelingen wel heel gemakkelijk! U wordt “thuis” opgehaald en teruggebracht met een busje. Er gaat een engels- of duitstalige wandelgids mee die het eiland en de routes als zijn broekzak kent. De wandelingen gaan gezamenlijk met andere wandelliefhebbers.

Heb je interesse om deze fietsvakantie of wandelvakantie te boeken? Kijk dan zeker verder en ontdek de huidige prijs, de beschikbaarheid en meer informatie!

Bookmark and Share

Rubriek
Reisbureau


Vakantie aanbiedingen: meer reizen - vakanties - touroperators - alle soorten reizen


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.com
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk.be
Weekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Preisdaler logoPreisdaler.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Vakantie zoeken via formulier


Niets gevonden? Bekijk alle vakantie aanbiedingen op deze vakantie website!

Ontdek ook alle reisbureaus, of zoek een wellness of een vakantie via de kaart

Belangrijke info! De prijzen die VakantiePlatform.com toont, zijn richtprijzen en vanaf prijzen zonder bijkomende kosten. Er kunnen onmogelijk exacte prijzen getoond worden, omdat de prijzen van vakanties dagelijks erg schommelen en ze afhankelijk zijn van de vertrekdatum, aankomstdatum, reizigers, reisduur en andere info. Indien de prijs onbekend is, wordt er geen prijs of 0 euro getoond. Ook moet je rekening houden met extra kosten voor bepaalde vakanties, zoals: toeristenbelasting, reserveringskosten, eindschoonmaak, bedlinnen, handdoeken, toeslag voor honden, babypakket, enzovoort. Deze extra kosten zijn afhankelijk van de soort vakantie en touroperator waar je een vakantie gaat boeken. Om de juiste prijs met extra kosten voor de gewenste vakantie te kennen, moet je deze vakantie aanbieding verder bekijken.

VakantiePlatform.com is een informatieve website en verzamelt reistips, vakantie aanbiedingen en kortingen van alle soorten vakanties op 1 website. Zo kan de gewenste vakantie aanbieding of touroperator gemakkelijk binnen één site gevonden worden. Deze website wordt dagelijks geüpdatet. Echter heeft VakantiePlatform.com geen invloed op de korting, prijs, beschikbaarheid, aanbieding, actie, promotie, of andere informatie omtrent alle vakantie aanbiedingen. Enkel reizen van touroperators die hun goedkeuring hebben gegeven, worden getoond op deze website. Kijk dus zeker verder om alle juiste informatie en eventuele kortingen van deze vakantie aanbieding te ontdekken! Een vakantie aanbieding kan snel uitverkocht of vervallen zijn, daarom heeft VakantiePlatform.com ook hierop geen enkele invloed.