Landal Alpine Lodge Lenzerheide aanbieding met korting: vakantie aanbieding

Landal Alpine Lodge Lenzerheide aanbieding met korting

Rubriek
Reisbureau

Vakantie aanbieding bekijken

Voor een vakantie bij Landal GreenParks kan je nu profiteren van een mooie aanbieding, namelijk: Landal Alpine Lodge Lenzerheide aanbieding met korting. Je krijgt een mooie korting op een verblijf in het populaire Landal vakantiepark Alpine Lodge Lenzerheide! Twijfel echter niet te lang, want deze aanbieding is slechts beperkt geldig! Kijk dus zeker verder en ontdek de huidige Landal Alpine Lodge Lenzerheide korting. Bekijk ook meteen of er kortingen en aanbiedingen beschikbaar zijn voor een last minute of een verblijf in de toekomst. Landal GreenParks kan een korting, aanbieding, prijs, beschikbaarheid en meer informatie omtrent park Alpine Lodge Lenzerheide uiteraard steeds wijzigen. VakantiePlatform.com heeft hierop geen enkele invloed.

Ontdek de Landal Alpine Lodge Lenzerheide aanbieding met korting op de website Landal.be of Landal.nl

Landal Alpine Lodge Lenzerheide aanbieding met korting: Zwitserse Alpen vakantie

Ken jij Landal GreenParks Alpine Lodge Lenzerheide niet? Dan moet je deze aanbieding zeker en vast verder bekijken, want op die manier kom je alle informatie te weten! Het vakantiepark is gelegen in Zwitserland. De vakantiebestemming ligt in de Zwitserse Alpen. Zoals dit met elk vakantiepark van Landal het geval is, ligt ook dit park midden in de natuur. De Heidsee, een meer, is op ongeveer een kilometer van het vakantiepark gelegen. Er is een leuk pirateneiland op deze plaats! Deze vakantiebestemming maakt het vakantiepark ideaal om in de omgeving te wandelen, aan watersporten te doen, te mountainbiken en te fietsen.

Een mondain skigebied met kinderskiland en leuke activiteiten in de zomer

In de winter kan je er skiën, want het mondaine skigebied bevat maar liefst 225 kilometer aan skipistes! Ook is er een kinderskiland, ideaal voor gezinnen met kinderen! De skipistes zijn direct aan het vakantiepark gelegen. Op ongeveer 6 kilometer van het park is de langste rodelbaan ter wereld die op rails is gelegen! Op dezelfde plaats is het hoogste klimpark van Zwitserland gelegen.

Park Alpine Lodge Lenzerheide beschikt zelf over een binnenzwembad en een peuterbad, een fitnessruimte, een kinderclub, speeltuinen en veel meer! Ook in de omgeving van vakantiepark Alpine Lodge Lenzerheide zijn leuke dingen te doen. Enkele tips werden hierboven al beschreven, maar er zijn er meerdere! Zo kan je een kaasmakerij bezoeken, de zomerrodelbaan nemen, naar de golfclub gaan, de stad Chur bezoeken, of een bezoek brengen aan het avontuurlijke Seilpark Pradaschier. Ontdek alle info, tips en mogelijkheden door deze vakantiepark aanbieding verder te bekijken. De liefhebbers van wellness kunnen naar het dichtbijgelegen wellnesscomplex gaan.

Voor de hondenliefhebbers is er goed nieuws, want bij Landal Alpine Lodge Lenzerheide zijn honden toegelaten. Een vakantie, weekend, week of weekend weg bij Landal Alpine Lodge Lenzerheide is ongetwijfeld zeer leuk en aangenaam!

klik op het logo om de huidige Landal aanbiedingen te bekijken

Logo Landal hof van saksen korting


Vakantie aanbieding bekijken

Rubriek
Reisbureau

Bookmark and Share

Vakantie aanbiedingen: meer reizen


Niets gevonden? Bekijk alle vakantie aanbiedingen op deze vakantie aanbiedingen website!

Ontdek ook alle reisbureaus, of zoek een wellness of een vakantie via de kaart