Landal Bad Kleinkirchheim aanbieding met korting: vakantie aanbieding

Landal Bad Kleinkirchheim aanbieding met korting

Rubriek
Reisbureau

Vakantie aanbieding bekijken

Voor een vakantie bij Landal GreenParks kan je nu profiteren van een mooie aanbieding, namelijk: Landal Bad Kleinkirchheim aanbieding met korting. Je krijgt een mooie korting op een verblijf in het populaire Landal vakantiepark Bad Kleinkirchheim! Twijfel echter niet te lang, want deze aanbieding is slechts beperkt geldig! Kijk dus zeker verder en ontdek de huidige Landal Bad Kleinkirchheim korting. Bekijk ook meteen of er kortingen en aanbiedingen beschikbaar zijn voor een last minute of een verblijf in de toekomst. Landal GreenParks kan een korting, aanbieding, prijs, beschikbaarheid en meer informatie omtrent park Bad Kleinkirchheim uiteraard steeds wijzigen. VakantiePlatform.com heeft hierop geen enkele invloed.

Ontdek de Landal Bad Kleinkirchheim aanbieding met korting op de website Landal.be of Landal.nl

Landal Bad Kleinkirchheim aanbieding met korting: Oostenrijk vakantie

Ken jij Landal GreenParks Bad Kleinkirchheim niet? Dan moet je deze aanbieding zeker en vast verder bekijken, want op die manier kom je alle informatie te weten! Het vakantiepark is gelegen in Oostenrijk. De vakantiebestemming is Karinthië, in Zuid-Oostenrijk. Zoals dit met elk vakantiepark van Landal het geval is, ligt ook dit park midden in de natuur. In de zomer is het een zonnige vakantiebestemming, terwijl je er in de winter kan skiën. De natuur kenmerkt zich ook door de bosrijke omgeving van het park. In de verte zie je de gebergten van het nationale park Nockberge. Deze vakantiebestemming maakt het vakantiepark ideaal om in de omgeving te wandelen, te fietsen, te mountainbiken, te zwemmen, te skiën, te kajakken en gewoon te genieten.

Wat te doen bij vakantiepark Bad Kleinkirchheim?

Vakantiepark Bad Kleinkirchheim beschikt zelf over een binnenzwembad met peuterbad, een klimwand, tennispleinen, badmintonpleinen en veel meer! Je kan gaan eten op restaurant, of je kan ervoor kiezen om een gourmetstel te huren en het gezellig te maken in je accommodatie. Tijdens de winter kan je er skiën. Ook voor families met kinderen en beginnende skiërs is dit een uitstekend skigebied. Er zijn ongeveer 70 verschillende kabelbanen, die je ook in de zomer kan nemen. Dicht bij het park is een leuk avonturenpark, waar verveling onmogelijk is. Voor wellness ontspanning kan je te voet naar Thermal Römerbad gaan. In de buurt van het vakantiepark zijn veel mogelijkheden om aan watersporten te doen. Ook in de omgeving van vakantiepark Bad Kleinkirchheim zijn dus zeker en vast leuke dingen te doen. Ontdek alle info, tips en mogelijkheden door deze vakantiepark aanbieding verder te bekijken. Er is zoveel te doen, dat het hier onmogelijk allemaal opgesomd kan worden.

Voor de hondenliefhebbers is er goed nieuws, want bij Landal Bad Kleinkirchheim zijn honden toegelaten. Een vakantie, weekend, week of weekend weg bij Landal Bad Kleinkirchheim is ongetwijfeld zeer leuk en aangenaam!

klik op het logo om de huidige Landal aanbiedingen te bekijken

Logo Landal hof van saksen korting


Vakantie aanbieding bekijken

Rubriek
Reisbureau

Bookmark and Share

Vakantie aanbiedingen: meer reizen


Niets gevonden? Bekijk alle vakantie aanbiedingen op deze vakantie aanbiedingen website!

Ontdek ook alle reisbureaus, of zoek een wellness of een vakantie via de kaart