Landal Coldenhove korting

Voor een vakantie bij Landal GreenParks kan je nu profiteren van een mooie aanbieding. Je krijgt namelijk een mooie korting op een verblijf in het Landal vakantiepark Coldenhove! Twijfel echter niet te lang, want deze aanbieding is slechts beperkt geldig! Kijk dus snel verder en ontdek de huidige Landal Coldenhove korting.

Landal Coldenhove korting: bos en dieren

Ken jij Landal GreenParks Coldenhove niet? Dan moet je deze aanbieding zeker en vast verder bekijken, want op die manier kom je alles te weten! Het vakantiepark is gelegen in een bos met een rustgevende natuur. Als je geluk hebt, kan je er wilde dieren spotten! De vakantiebestemming van het park is Eerbeek, gelegen op de Veluwe in Nederland!

In de Bollo Club kunnen je kinderen zich helemaal uitleven. Er is een binnenzwembad beschikbaar, maar ook een beautysalon, minigolf, een trampoline, een klimwand en veel meer! Kijk dus zeker verder en ontdek wat je allemaal kan doen op en rond het park. In de omgeving van vakantiepark Coldenhove zijn leuke dingen te doen. Je kan bijvoorbeeld ook leuke uitjes maken naar één van de bijgelegen steden.

Voor de hondenliefhebbers is er goed nieuws, want honden zijn toegelaten bij Landal Coldenhove!