Landal Kielder Waterside aanbieding met korting: vakantie aanbieding

Landal Kielder Waterside aanbieding met korting

Rubriek
Reisbureau

Vakantie aanbieding bekijken

Voor een vakantie bij Landal GreenParks kan je nu profiteren van een mooie aanbieding, namelijk: Landal Kielder Waterside aanbieding met korting. Je krijgt een mooie korting op een verblijf in het populaire Landal vakantiepark Kielder Waterside! Twijfel echter niet te lang, want deze aanbieding is slechts beperkt geldig! Kijk dus zeker verder en ontdek de huidige Landal Kielder Waterside korting. Bekijk ook meteen of er kortingen en aanbiedingen beschikbaar zijn voor een last minute of een verblijf in de toekomst. Landal GreenParks kan een korting, aanbieding, prijs, beschikbaarheid en meer informatie omtrent park Kielder Waterside uiteraard steeds wijzigen. VakantiePlatform.com heeft hierop geen enkele invloed.

Ontdek de Landal Kielder Waterside aanbieding met korting op de website Landal.be of Landal.nl

Landal Kielder Waterside aanbieding met korting: Verenigd Koninkrijk vakantie

Ken jij Landal GreenParks Kielder Waterside niet? Dan moet je deze aanbieding zeker en vast verder bekijken, want op die manier kom je alle informatie te weten! Het vakantiepark is gelegen in Engeland. De vakantiebestemming is Hexham, Verenigd Koninkrijk. Zoals dit met elk vakantiepark van Landal het geval is, ligt ook dit park midden in de natuur. Dit is onder andere te merken aan het feit dat de dichtstbijzijnde supermarkt op ongeveer 1 uur rijden ligt! Het park zelf beschikt wel over een kleine supermarkt. Je kan er elke dag lekkere, verse broodjes kopen.

Vakantiegangers die ver van de bewoonde wereld tot rust willen komen, zijn op dit park aan het juiste adres! Het park ligt aan het Kielder Water and Forest Park, bij het grootste stuwmeer van Engeland! Deze vakantiebestemming maakt het vakantiepark ideaal om in de omgeving te wandelen, te fietsen en gewoon te genieten. Lakeside Way is gekend door fietsers en wandelaars. Omdat het vakantiepark midden in de natuur ligt, kan je er wilde dieren spotten. Herten en rode eekhoorns komen er veel voor.

Wat te doen bij vakantiepark Kielder Waterside?

Vakantiepark Kielder Waterside beschikt zelf over leuke speeltuinen, een zwembad, een wellness gedeelte, een boogschietbaan, een minigolfbaan, een recreatiemeer, een zeilschool en veel meer! Uitstappen hebben er vooral te maken met de natuur, zoals een uitstap naar Kielder Observatory. Daar kan je een prachtige sterrenhemel bewonderen als het weer dit toelaat. Je kan er bijvoorbeeld ook schitterende Dark Skies zien. Af en toe kan je er het wondermooie noorderlicht zien. Een bezoek aan Kielder Castle is eveneens mogelijk. Lang geleden was dit de graaf van Northumberland zijn jachtverblijf. Tijdens wandelingen kan je er ook de Kielder Sculpture Trail ontdekken. Een uitstap naar Schotland behoort ook tot de mogelijkheden! Ook in de omgeving van vakantiepark Kielder Waterside zijn dus zeker en vast leuke dingen te doen. Ontdek alle info, tips en mogelijkheden door deze vakantiepark aanbieding verder te bekijken.

Voor de hondenliefhebbers is er goed nieuws, want bij Landal Kielder Waterside zijn honden toegelaten. Een vakantie, weekend, week of weekend weg bij Landal Kielder Waterside is ongetwijfeld zeer leuk en aangenaam!

klik op het logo om de huidige Landal aanbiedingen te bekijken

Logo Landal hof van saksen korting


Vakantie aanbieding bekijken

Rubriek
Reisbureau

Bookmark and Share

Vakantie aanbiedingen: meer reizen


Niets gevonden? Bekijk alle vakantie aanbiedingen op deze vakantie aanbiedingen website!

Ontdek ook alle reisbureaus, of zoek een wellness of een vakantie via de kaart