Landal Residence Duna aanbieding met korting: vakantie aanbieding

Landal Residence Duna aanbieding met korting

Rubriek
Reisbureau

Vakantie aanbieding bekijken

Voor een vakantie bij Landal GreenParks kan je nu profiteren van een mooie aanbieding, namelijk: Landal Residence Duna aanbieding met korting. Je krijgt een mooie korting op een verblijf in het populaire Landal vakantiepark Residence Duna! Twijfel echter niet te lang, want deze aanbieding is slechts beperkt geldig! Kijk dus zeker verder en ontdek de huidige Landal Residence Duna korting. Bekijk ook meteen of er kortingen en aanbiedingen beschikbaar zijn voor een last minute of een verblijf in de toekomst. Landal GreenParks kan een korting, aanbieding, prijs, beschikbaarheid en meer informatie omtrent park Residence Duna uiteraard steeds wijzigen. VakantiePlatform.com heeft hierop geen enkele invloed.

Ontdek de Landal Residence Duna aanbieding met korting op de website Landal.be of Landal.nl

Landal Residence Duna aanbieding met korting: Hongarije vakantie

Ken jij Landal GreenParks Residence Duna niet? Dan moet je deze aanbieding zeker en vast verder bekijken, want op die manier kom je alle informatie te weten! Het vakantiepark is gelegen in Hongarije. De vakantiebestemming ligt midden in de prachtige natuur met wijngaarden. Het vakantiepark ligt dichtbij de grens met Slowakije, aan de rivier de Donau. Deze vakantiebestemming maakt het vakantiepark ideaal om in de omgeving te wandelen en te fietsen.

In de omgeving van vakantiepark Residence Duna zijn leuke dingen te doen. Je kan bijvoorbeeld en uitstap maken naar de prachtige stad Boedapest. Vele toeristen vinden dit één van de mooiste steden in Europa om te bezoeken. Als je met het vliegtuig naar dit vakantiepark gaat, zal je landen op de luchthaven van Boedapest. Dat is natuurlijk meteen een buitenkans om de stad te bezoeken! Uiteraard kan je ook met de wagen naar Hongarije reizen. Ook is de stad Tata niet ver van het vakantiepark afgelegen. Er is een meer op deze plaats, dat zeer geliefd is bij toeristen en bewoners. Het meer wordt ook wel Öreg-tó genoemd, wat betekent: oude meer. Dit meer heeft veel mogelijkheden om aan watersporten te doen. Hetzelfde geldt voor de rivier de Donau. Een uitstap naar de Donauknie kan ook op het programma staan!

Het park zelf beschikt over een binnenzwembad en een openluchtzwembad. Er is een aparte wellnessruimte. Ook kan je er tennissen en fitnessen. Wat gemakkelijk is, is dat er fietsen te huur zijn. Natuurlijk heeft dit vakantiepark nog meer te bieden, zoals een leuke speeltuin! Ontdek alle info, tips en mogelijkheden door deze vakantiepark aanbieding verder te bekijken.

Voor de hondenliefhebbers is er goed nieuws, want bij Landal Residence Duna zijn honden toegelaten! Een vakantie, weekend, week of weekend weg bij Landal Residence Duna is ongetwijfeld zeer leuk en aangenaam!

klik op het logo om de huidige Landal aanbiedingen te bekijken

Logo Landal hof van saksen korting


Vakantie aanbieding bekijken

Rubriek
Reisbureau

Bookmark and Share

Vakantie aanbiedingen: meer reizen


Niets gevonden? Bekijk alle vakantie aanbiedingen op deze vakantie aanbiedingen website!

Ontdek ook alle reisbureaus, of zoek een wellness of een vakantie via de kaart