Madeira-west 8 dagen (€ 642.00): vakantieBekijk de vakantie en bereken de prijs

Madeira-west 8 dagen (€ 642.00)

Madeira-west 8 dagen boeken kan vanaf 642.00 euro. Kijk verder en ontdek meer informatie over deze goedkope fietsvakantie of deze voordelige wandelvakantie.

Madeira-west 8 dagen: fietsvakantie of wandelvakantie

Het Portugese wandelparadijs Het subtropische en zonzekere eiland Madeira is prachtig gelegen in de Atlantische Oceaan. Het is het Portugese wandelparadijs bij uitstek en zelfs één van de meest geliefde wandelbestemmingen van Europa. De warme temperaturen, die in de bergen iets getemperd worden, zorgen voor een weelderige natuur: reusachtige bomen, uitbundige planten, exotische bloemen en watervallen van groot tot klein. Niet voor niets spreekt men van bloemeneiland Madeira! Karakteristiek zijn de smalle irrigatiekanaaltjes die precies de hoogtelijnen volgen: zogenoemde levada’s. Een aantal wandelingen gaat parallel aan die kanaaltjes van soms nauwelijks een metertje breed. Dat betekent weinig stijgen en dalen maar wel steeds de bergen als decor en het landschap soms ver beneden u. Op Madeira is het van het vroege voorjaar tot in het late najaar fijn wandelen met temperaturen van 17 tot 25 graden. Vanaf het visserdor Paul do Mar, start een mooie route langs een van de oudste levada’s: Levada Nova. De natuur bestaat hier uit kraters, indrukwekkende watervallen en diepe valleien begroeid met varens en laurier. Tijdens de tocht van Bica da Cana naar Cabo Ginjas heeft u een adembenemend uitzicht over een onvoorstelbaar groen berg landschap. In het najaar worden hier de druiven geoogst voor één van Madeira’s bekendste wijnen: de beetje zoete madeira-wijn. In het laagland groeien suikerriet en kersenbomen. De tochten die u maakt, hebben een netto wandelduur van 4 tot 6 uur. Door in drie verschillende hotels te verblijven, kan het programma het mooiste wandeldeel van het eiland bestrijken. Transfers naar start- en eindpunten gaan afwisselend per taxi of OV-busveroer, dat trouwens op Madeira goed geregeld is. Op de vrije dag heeft u alle tijd om de vrolijke hoofdstad Funchal te bekijken. Een plaats met twee gezichten: deftig aan de boulevard en de haven waar cruiseschepen aanleggen voor een bliksembezoek en dorps en authentiek in de volkse wijken daarachter.

Heb je interesse om deze fietsvakantie of wandelvakantie te boeken? Kijk dan zeker verder en ontdek de huidige prijs, de beschikbaarheid en meer informatie!

Bookmark and Share

Rubriek
Reisbureau


Vakantie aanbiedingen: meer reizen - vakanties - touroperators - alle soorten reizen


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.com
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk.be
Weekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Preisdaler logoPreisdaler.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Vakantie zoeken via formulier


Niets gevonden? Bekijk alle vakantie aanbiedingen op deze vakantie website!

Ontdek ook alle reisbureaus, of zoek een wellness of een vakantie via de kaart

Belangrijke info! De prijzen die VakantiePlatform.com toont, zijn richtprijzen en vanaf prijzen zonder bijkomende kosten. Er kunnen onmogelijk exacte prijzen getoond worden, omdat de prijzen van vakanties dagelijks erg schommelen en ze afhankelijk zijn van de vertrekdatum, aankomstdatum, reizigers, reisduur en andere info. Indien de prijs onbekend is, wordt er geen prijs of 0 euro getoond. Ook moet je rekening houden met extra kosten voor bepaalde vakanties, zoals: toeristenbelasting, reserveringskosten, eindschoonmaak, bedlinnen, handdoeken, toeslag voor honden, babypakket, enzovoort. Deze extra kosten zijn afhankelijk van de soort vakantie en touroperator waar je een vakantie gaat boeken. Om de juiste prijs met extra kosten voor de gewenste vakantie te kennen, moet je deze vakantie aanbieding verder bekijken.

VakantiePlatform.com is een informatieve website en verzamelt reistips, vakantie aanbiedingen en kortingen van alle soorten vakanties op 1 website. Zo kan de gewenste vakantie aanbieding of touroperator gemakkelijk binnen één site gevonden worden. Deze website wordt dagelijks geüpdatet. Echter heeft VakantiePlatform.com geen invloed op de korting, prijs, beschikbaarheid, aanbieding, actie, promotie, of andere informatie omtrent alle vakantie aanbiedingen. Enkel reizen van touroperators die hun goedkeuring hebben gegeven, worden getoond op deze website. Kijk dus zeker verder om alle juiste informatie en eventuele kortingen van deze vakantie aanbieding te ontdekken! Een vakantie aanbieding kan snel uitverkocht of vervallen zijn, daarom heeft VakantiePlatform.com ook hierop geen enkele invloed.