Maleisië rondreizen, hotels en meer: vakantieBekijk de vakantie en bereken de prijs

Maleisië rondreizen, hotels en meer

Azië is een prachtig werelddeel en één van de meest populaire, Aziatische landen om een rondreis te maken, is ongetwijfeld Maleisië. De afgelopen jaren is het land steeds populairder geworden als het gaat om toeristische bezoeken, Maleisië rondreizen en andere vakanties naar Maleisië. De hoofdstad van het land is Kuala Lumpur en vroeger stond de grootste wolkenkrabber van de wereld in deze stad. Sinds die tijd is zowel Kuala Lumpur, als Maleisië zelf, een toeristische trekpleister geworden. Gelukkig heeft het land op zichzelf ook heel veel te bieden en zijn er heel wat bezienswaardigheden. Zowel op het gebied van de natuur, als op het gebied van cultuur, zijn er schitterende dingen te zien in het land! Je komt er ook heel wat prachtige dieren tegen.

Maleisië rondreizen, hotels en meer vakanties: bezienswaardigheden

Het is onmogelijk om alle bezienswaardigheden in Maleisië op te sommen, daarom lees je er hier slechts enkele. Door deze aanbieding verder te bekijken, kom je heel wat meer mogelijkheden te weten. Naast Kuala Lumpur is Malakka ook een grote stad. Het is een historische kunststad. Deze stad wordt vaak ook wel gezien als een groot openlucht museum. Op het Rode Plein vind je een bijzondere, heilige kerk. Elk gebouw is bijna een kunstvoorwerp in deze stad. Daarom moet je zeker Malakka bezoeken als je geïnteresseerd bent in kunst en als je een bezoek brengt aan Maleisië.

Als je een goed beeld wilt krijgen van Maleisië, dan moet je ook zeker een bezoek brengen aan het Sarawak Museum. Dit wordt het beste museum van Maleisië genoemd. Dat komt voornamelijk door de veelzijdige informatie die je ontvangt over Maleisië in dit museum. Je vindt er alles over de cultuur, de kunst, maar ook over de natuur en eeuwenoude tradities. Als je een fanatieke wandelaar bent, dan zijn er in Maleisië talloze wandeltochten te vinden door veelzijdige en vooral diverse landschappen. Veel wandeltochten brengen je langs mooie plekken en nationale parken. In elk land vind je wel nationale parken, maar de nationale parken in Maleisië zijn groots en extra speciaal.

Eén bijzonder nationaal park heet bijvoorbeeld Kinabalu National Park. Op het eiland Borneo vind je dit prachtige, onwijs grote park. Een deel van het park bestaat uit botanische tuinen. Een ander groot deel zit vol met fijne en lange wandelpaden. Het is overduidelijk dat Maleisië dus een prachtig land is waar je absoluut naartoe moet gaan voor een fantastische vakantie. Er zijn mooie, grote steden te vinden en er zijn ook juist voor de afwisseling wat kleinere en bijzondere dorpjes te vinden. Conclusie: genoeg in één mooi land voor een prachtige vakantie in Maleisië.

Bookmark and Share

Rubriek
Reisbureau


Vakantie aanbiedingen: meer reizen - vakanties - touroperators - alle soorten reizen


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Roompot logoRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Vakantie zoeken via formulier


Niets gevonden? Bekijk alle vakantie aanbiedingen op deze vakantie website!

Ontdek ook alle reisbureaus, of zoek een wellness of een vakantie via de kaart

Belangrijke info! De prijzen die VakantiePlatform.com toont, zijn richtprijzen en vanaf prijzen zonder bijkomende kosten. Er kunnen onmogelijk exacte prijzen getoond worden, omdat de prijzen van vakanties dagelijks erg schommelen en ze afhankelijk zijn van de vertrekdatum, aankomstdatum, reizigers, reisduur en andere info. Indien de prijs onbekend is, wordt er geen prijs of 0 euro getoond. Ook moet je rekening houden met extra kosten voor bepaalde vakanties, zoals: toeristenbelasting, reserveringskosten, eindschoonmaak, bedlinnen, handdoeken, toeslag voor honden, babypakket, enzovoort. Deze extra kosten zijn afhankelijk van de soort vakantie en touroperator waar je een vakantie gaat boeken. Om de juiste prijs met extra kosten voor de gewenste vakantie te kennen, moet je deze vakantie aanbieding verder bekijken.

VakantiePlatform.com is een informatieve website en verzamelt reistips, vakantie aanbiedingen en kortingen van alle soorten vakanties op 1 website. Zo kan de gewenste vakantie aanbieding of touroperator gemakkelijk binnen één site gevonden worden. Deze website wordt dagelijks geüpdatet. Echter heeft VakantiePlatform.com geen invloed op de korting, prijs, beschikbaarheid, aanbieding, actie, promotie, of andere informatie omtrent alle vakantie aanbiedingen. Enkel reizen van touroperators die hun goedkeuring hebben gegeven, worden getoond op deze website. Kijk dus zeker verder om alle juiste informatie en eventuele kortingen van deze vakantie aanbieding te ontdekken! Een vakantie aanbieding kan snel uitverkocht of vervallen zijn, daarom heeft VakantiePlatform.com ook hierop geen enkele invloed.