Neckermann stunt van de dag: vakantie aanbieding

Neckermann stunt van de dag

Rubriek
Reisbureau

Vakantie aanbieding bekijken

Dagelijks biedt Neckermann de stunt van de dag aan. In het overzicht van deze stunt van de dag, zie je alle dagaanbiedingen die je kan boeken bij deze touroperator. Alle type vakanties zijn mogelijk te vinden in deze stunt van de dag, zoals: autovakanties, vliegvakanties, citytrips, weekendje weg, skivakanties en veel meer! Bekijk zeker de stunt van de dag van vandaag als je op vakantie wilt gaan.

Neckermann.BE stunt van de dagNeckermann.NL stunt van de dag

Stunt van de dag: grote kortingen via dagaanbiedingen

De stunt van de dag is bij Neckermann de benaming voor hun dagaanbiedingen. De ene stunt van de dag is al wat interessanter dan de andere dagaanbieding, maar toch zijn ze allemaal de moeite waard om te bekijken. Je kan kortingen ontvangen van 30%, maar even goed zitten er kortingen tussen van 70%! Vanaf 8 uur ‘s morgens kan je de reizen in dit aanbod boeken. Uiteraard moet je er snel bij zijn, want reizen met grote kortingen zijn vaak direct uitverkocht! Wel kan je de dagaanbiedingen voor de komende dagen al bekijken. Misschien staat er wel een vakantie dagaanbieding tussen die jouw interesse wekt!

Stunt van de dag voorbeelden

In het verleden waren er reeds zeer interessante dagaanbiedingen beschikbaar in deze stunt van de dag. Zoals dit echter bij elke dagaanbieding het geval is, veranderen deze vakantie aanbiedingen dagelijks. Om de huidige dagaanbiedingen van Neckermann Reizen te kennen, zal je deze aanbieding echter verder moeten bekijken. In het verleden waren volgende dagaanbiedingen actief in de stunt van de dag bij Neckermann Reizen:

 • 7 nachten all inclusive vliegvakantie naar Kos (Griekenland) in het 5 sterrenhotel Akti Palace voor een bedrag van 899 euro in plaats van 1602 euro! Dit is een mooie korting van maar liefst 703 euro! Met dit uitgespaarde geld kan je zelfs een tweede keer op vakantie vertrekken!
 • 7 nachten autovakantie (logies) naar het viersterrenhotel Liberty Resorts Domaine La Pinède in de Franse regio Roussillon. voor 883 euro kan je met 8 personen vertrekken, in plaats van 1358 euro. Dit is een prijsvermindering van 475 euro.
 • 7 nachten half pension naar het driesterrenhotel Paleo Art Nouveau in Corfu. Met een korting van 416 euro betaal je slechts 599 euro in plaats van 1015 euro!
 • 7 nachten verblijven op de drie sterren camping Bassegoda Park in de Spaanse Costa Brava. Met 5 personen betaal je maar 392 euro in plaats van 632 euro.
 • 5 nachten all inclusive naar Heraklion in Kreta. In het viersterrenhotel SunConnect Zorbas Village verblijf je voor slechts 699 euro in plaats van 1215 euro, hetgeen een korting van 516 euro is!
 • 9 nachten vol pension op het vier sterren schip de Costa neoRomantica. Voor deze prachtige cruise naar de Noorse fjorden betaal je slechts 899 euro!
 • 7 nachten logies in Zwitserland via een autovakantie naar de appartementen Veysonnaz. Je betaalt amper 337 euro voor deze autovakantie, in plaats van 686 euro. Dit is een korting van ongeveer 50%!
 • 10 nachten naar de Turkse Rivièra in het viersterrenhotel smartline Club Tayyarbey. Voor 699 euro kan je al op vliegvakantie vertrekken naar Turkije, in plaats van 1294 euro. Dit is een mooi voordeel van 595 euro.
 • 5 nachten logies met ontbijt voor een rondreis in het schitterende IJsland. Normaal gezien betaal je hiervoor 1249 euro, maar met de korting van 298 euro betaal je nog 951 euro.
 • 2 nachten citytrip naar Parijs met logies en ontbijt. In het driesterrenhotel de la Jatte betaal je 49 euro in plaats van 98 euro. Dit is slechts de helft van de normale prijs!
 • 7 nachten half pension voor een skivakantie in het Franse Les Menuires. In het vier sterren clubhotel Belambra Neige et Ciel kan jij verblijven voor 659 euro in plaats van 940 euro.
 • 12 nachten all inclusive vliegvakantie voor volwassen, waar geen kinderen te vinden zijn in het hotel. Voor een verblijf in het vier sterren hotel Sentido Sea Star betaal je 1149 euro in plaats van 1869 euro, dat is een korting van maar liefst 720 euro!
 • 7 nachten half pension voor een leuke rondreis in Marokko. Je betaalt 519 euro in plaats van 674 euro. Dat is een vakantie korting van 155 euro!

Dit waren één voor één prachtige voorbeelden van dagaanbiedingen die in het verleden reeds aan bod kwamen via de stunt van de dag bij Neckermann. Zoals reeds vermeld werd, zijn dit voorbeelden uit het verleden. Om het huidige aanbod te kennen, moet je deze vakantie aanbieding verder bekijken. Er zijn steeds meerdere vakantie dagaanbiedingen beschikbaar.


Vakantie aanbieding bekijken

Rubriek
Reisbureau

Bookmark and Share

Vakantie aanbiedingen: meer reizen


Logo reisbureauNaam reisbureauWebsite reisbureau
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI BelgiëGa naar Tui.be
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI NederlandGa naar Tui.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal BelgiëGa naar Landal.be
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal NederlandGa naar Landal.nl
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland ParijsGa naar Disneyland Paris
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenter Parcs BelgiëGa naar CenterParcs.be
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenter Parcs NederlandGa naar CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëEliza was here BelgiëGa naar Elizawashere.be
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëEliza was here NederlandGa naar Elizawashere.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKrasGa naar Kras.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDe Jong IntraGa naar DeJongIntra.nl
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla BelgiëGa naar Belvilla.be
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla NederlandGa naar Belvilla.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjecho ReizenGa naar TsjechoReizen.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjesGa naar Voordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk BelgiëGa naar Weekendesk.be
Weekendesk logo reizenWeekendesk NederlandGa naar Weekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot BelgiëGa naar Roompot.be
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot NederlandGa naar Roompot.nl
WTC nl logo reisbureauWorld Ticket CenterGa naar WTC.nl
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann Reizen BelgiëGa naar Neckermann.be
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann Reizen NederlandGa naar Neckermann.nl
VrijUit logo reisbureauVrij UitGa naar VrijUit.nl
Booking com logo reisbureauBooking.comGa naar Booking.com
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruise TravelGa naar CruiseTravel.nl

Niets gevonden? Bekijk alle vakantie aanbiedingen op deze vakantie aanbiedingen website!

Ontdek ook alle reisbureaus, of zoek een wellness of een vakantie via de kaart