Nederlandse reisgids Ethiopië: vakantieBekijk de vakantie en bereken de prijs

Nederlandse reisgids Ethiopië

Ben jij in Google op zoek gegaan naar “Nederlandse reisgids Ethiopië”? Dan vind je allerlei Nederlandse reisgidsen over Ethiopië als je deze aanbieding verder bekijkt! Soms is het goed om voor een bijzonder land te kiezen als je op vakantie wilt gaan. Zo is Ethiopië een goede optie, want het is een zeer uniek land in Oost-Afrika. Tussen de Steenbokskeerkring en de evenaar in is Ethiopië precies gelegen. Ethiopië ligt tussen andere, mooie landen, zoals: in het westen grenst het aan Soedan en in het noorden grenst Ethiopië aan Eritrea. Verder in het zuiden grenst het aan Kenia en in het oosten aan Djibouti en Somalië.

Nederlandse reisgids Ethiopië: een divers en groot land

Ethiopië is qua oppervlakte een ontzettend groot land van ruim één miljoen vierkante kilometer. Het land is ongeveer twintig keer groter dan Duitsland. Veel mensen bezoeken Ethiopië vanwege de natuur, omdat het land zo varieert in de verschillende landschappen die er zijn. Daarom is het aan te raden om een rondreis te plannen door Ethiopië. Eigenlijk zou je het land kunnen opdelen in vier delen: rond Abessinië is het noordelijk centraal vooral massief, verder vind je rond Choa voornamelijk de hoogvlakte qua landschap.

In het westen van Ethiopië vind je voornamelijk de laaglanden. Zo vind je in Amba massieve rotspartijen met zeer grote bergen, maar in Ethiopië zijn er ook steile massieven, diepe canyons, grote vulkanen en prachtige savannen die haast goudkleurig lijken. In Ethiopië is ook de Danakilwoestijn die jaarlijks door veel toeristen wordt bezocht en waar er zelfs veel sneeuw te vinden is in het Oost-Afrikaanse land bij de top van de Ras Dashen, een berg van bijna vijfduizend meter hoog. Verder zijn er mooie rivieren in Ethiopië te vinden, kortom: het land bezit genoeg afwisseling.

Nederlandse reisgids Ethiopië: bezienswaardigheden

Addis Abeba is de hoofdstad van Ethiopië en in het land wonen bijna 97 miljoen mensen. Verder zijn er een paar bezienswaardigheden die je in Ethiopië gezien moet hebben. Zeker als je besluit om een langere rondreis te maken door het land, zodat je ook meer bezienswaardigheden kunt zien. Ethiopië heeft veel bijzondere monumenten, zoals de rotskerken van Lalibela en de hoofdstad. Het is verstandig om als eerste een bezoek te brengen aan Addis Abeba. De hoofdstad is een heel mooie stad waar je onder andere de Trinity kerk kunt vinden. Je moet in ieder geval minstens één keer in je leven in Ethiopië zijn geweest! Alle bezienswaardigheden kan je uiteraard ook ontdekken via een Nederlandse reisgids, dewelke je ontdekt door deze aanbieding verder te bekijken!

Bookmark and Share

Rubriek
Reisbureau


Vakantie aanbiedingen: meer reizen - vakanties - touroperators - alle soorten reizen


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Roompot logoRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Vakantie zoeken via formulier


Niets gevonden? Bekijk alle vakantie aanbiedingen op deze vakantie website!

Ontdek ook alle reisbureaus, of zoek een wellness of een vakantie via de kaart

Belangrijke info! De prijzen die VakantiePlatform.com toont, zijn richtprijzen en vanaf prijzen zonder bijkomende kosten. Er kunnen onmogelijk exacte prijzen getoond worden, omdat de prijzen van vakanties dagelijks erg schommelen en ze afhankelijk zijn van de vertrekdatum, aankomstdatum, reizigers, reisduur en andere info. Indien de prijs onbekend is, wordt er geen prijs of 0 euro getoond. Ook moet je rekening houden met extra kosten voor bepaalde vakanties, zoals: toeristenbelasting, reserveringskosten, eindschoonmaak, bedlinnen, handdoeken, toeslag voor honden, babypakket, enzovoort. Deze extra kosten zijn afhankelijk van de soort vakantie en touroperator waar je een vakantie gaat boeken. Om de juiste prijs met extra kosten voor de gewenste vakantie te kennen, moet je deze vakantie aanbieding verder bekijken.

VakantiePlatform.com is een informatieve website en verzamelt reistips, vakantie aanbiedingen en kortingen van alle soorten vakanties op 1 website. Zo kan de gewenste vakantie aanbieding of touroperator gemakkelijk binnen één site gevonden worden. Deze website wordt dagelijks geüpdatet. Echter heeft VakantiePlatform.com geen invloed op de korting, prijs, beschikbaarheid, aanbieding, actie, promotie, of andere informatie omtrent alle vakantie aanbiedingen. Enkel reizen van touroperators die hun goedkeuring hebben gegeven, worden getoond op deze website. Kijk dus zeker verder om alle juiste informatie en eventuele kortingen van deze vakantie aanbieding te ontdekken! Een vakantie aanbieding kan snel uitverkocht of vervallen zijn, daarom heeft VakantiePlatform.com ook hierop geen enkele invloed.