Saoedi Arabië vliegtickets: vakantieBekijk de vakantie en bereken de prijs

Saoedi Arabië vliegtickets

Er zijn landen die misschien niet direct landen zijn om op vakantie te gaan. Saoedi Arabië is waarschijnlijk wel zo’n land, maar toch zal het je verbazen dat dit een mooi en veelzijdig land is. Als je deze aanbieding verder bekijkt, kan je de goedkoopste vliegtickets boeken naar het land.

Saoedi Arabië: Mekka en Medina

Het land is een zeer heilig land voor de islam en dat komt eigenlijk doordat de twee meest heilige plaatsen van de islam in Saoedi Arabië liggen, namelijk Mekka en Medina. Door deze steden en plekken die heilig zijn voor de islam, is een heel groot deel van de bevolking in Saoedi Arabië dan ook moslim. Hierdoor is het straatbeeld en de cultuur heel anders dan een westers land, waardoor dat al een mooie reden is om Saoedi Arabië te bezoeken. De Ka’aba is de meest heilige plaats voor de moslims op aarde en deze plaats ligt in de belangrijkste en de heiligste stad Mekka.

Saoedi Arabië: woestijnen

De stad Mekka is verboden gebied voor niet-moslims. In Medina staat de moskee van de Profeet. Ieder jaar komen er dan ook miljoenen moslims naar Mekka en Medina en vooral naar de moskee van de Profeet in Medina om er te bidden. Als westerse toerist is het lastig om er dichtbij te komen. Gelukkig is er nog genoeg te zien en te beleven in Saoedi Arabië. Wat dacht je bijvoorbeeld van de uitgestrekte woestijnen die het land rijk is? Tijdens de wintermaanden liggen de temperaturen er rond de twintig graden en in de zomer wordt het er ruim 35 graden.

Het is dan ook aan te raden om in één van de volgende maanden qua klimaat Saoedi Arabië te bezoeken: januari, februari, maart, november en december. Als je in één van deze maanden naar dit land reist, dan is dat eigenlijk het beste, omdat je dan de hete zomermaanden kunt vermijden en de bijbehorende zandstormen die er zeker zijn vanwege het woestijnklimaat. Het is in ieder geval ontzettend de moeite waard om de woestijnen te bezoeken en daarin een mooie rondreis te maken in de woestijnen.

Bookmark and Share

Rubriek
Reisbureau


Vakantie aanbiedingen: meer reizen - vakanties - touroperators - alle soorten reizen


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Roompot logoRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Vakantie zoeken via formulier


Niets gevonden? Bekijk alle vakantie aanbiedingen op deze vakantie website!

Ontdek ook alle reisbureaus, of zoek een wellness of een vakantie via de kaart

Belangrijke info! De prijzen die VakantiePlatform.com toont, zijn richtprijzen en vanaf prijzen zonder bijkomende kosten. Er kunnen onmogelijk exacte prijzen getoond worden, omdat de prijzen van vakanties dagelijks erg schommelen en ze afhankelijk zijn van de vertrekdatum, aankomstdatum, reizigers, reisduur en andere info. Indien de prijs onbekend is, wordt er geen prijs of 0 euro getoond. Ook moet je rekening houden met extra kosten voor bepaalde vakanties, zoals: toeristenbelasting, reserveringskosten, eindschoonmaak, bedlinnen, handdoeken, toeslag voor honden, babypakket, enzovoort. Deze extra kosten zijn afhankelijk van de soort vakantie en touroperator waar je een vakantie gaat boeken. Om de juiste prijs met extra kosten voor de gewenste vakantie te kennen, moet je deze vakantie aanbieding verder bekijken.

VakantiePlatform.com is een informatieve website en verzamelt reistips, vakantie aanbiedingen en kortingen van alle soorten vakanties op 1 website. Zo kan de gewenste vakantie aanbieding of touroperator gemakkelijk binnen één site gevonden worden. Deze website wordt dagelijks geüpdatet. Echter heeft VakantiePlatform.com geen invloed op de korting, prijs, beschikbaarheid, aanbieding, actie, promotie, of andere informatie omtrent alle vakantie aanbiedingen. Enkel reizen van touroperators die hun goedkeuring hebben gegeven, worden getoond op deze website. Kijk dus zeker verder om alle juiste informatie en eventuele kortingen van deze vakantie aanbieding te ontdekken! Een vakantie aanbieding kan snel uitverkocht of vervallen zijn, daarom heeft VakantiePlatform.com ook hierop geen enkele invloed.