Afvallen op vakantie is niet moeilijk! Lees hier onze tips

Vakantie wordt vaak geassocieerd met luxe en lekker uit eten. Dit is natuurlijk wel zo, dus als je op het punt staat om af te vallen is het niet verstandig om op vakantie te gaan, maar gelukkig is dat niet het geval. In dit artikel zullen we een aantal tips geven hoe je alsnog kunt afvallen op vakantie.

Als eerst is het goed om jouw BMI te bereken

Het is verstandig om jouw BMI te berekenen. Als jij besluit om jouw BMI te bereken, dan weet je precies wat jouw Body-Mass index is. Dit is de verhouding tussen jouw gewicht en lengte. Hierdoor weet je precies of je overgewicht of ondergewicht hebt en dat is natuurlijk goed om te weten. Bekijk hier de mogelijkheden om jouw BMI te berekenen. Op basis van jouw BMI is het zeker aan te raden om te kijken naar een voedingsschema dat past bij jouw persoonlijke doel. Hierdoor kun jij snel en effectief jouw doelen behalen en dat is natuurlijk het resultaat dat je wilt behalen.

Bepaalde gerechten op basis van jouw BMI

Het is dus aan te raden om bepaalde gerechten voorafgaande de vakantie te bepalen. Hierbij kun je rekening houden met afvallen tijdens jouw vakantie. Het is dus verstandig als je wilt afvallen om gerechten uit te kiezen die weinig calorieën hebben. Hierdoor weet je zeker dat je voldoende binnenkrijgt op vakantie, heerlijk kunt genieten en toch nog aan het afvallen gaat. Om dit te realiseren is het verstandig om advies te vragen aan een voedingsexpert. Als je hiervoor kiest weet je zeker dat je advies krijgt die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en dat is natuurlijk erg prettig op jouw vakantie. Zo kun je alsnog genieten van de heerlijke vakantie.

Door Sofie.be