Azie: vakantie in het grootste continent


7 september 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Bijzondere plekjes


Azie vakantie

Azie: het grootste continent op aarde

AzieAzie is het grootste continent op aarde en de plek bij uitstek om eens te genieten van een mooie vakantie. Azie kenmerkt zich door zijn vele culturen, prachtige natuur en vele bezienswaardigheden. Of u nu op vakantie wilt gaan naar China, Indonesië of Mongolië: ieder land heeft zijn eigen pracht en praal en dat is wat Azie één van de mooiste continenten op aarde maakt. Een vakantie in Azie kunt u op verschillende manieren ondernemen, zo zijn er de gekende vliegvakanties (eventueel met bijgeboekte accommodatie), rondreizen en backpack vakanties. Tegenwoordig zijn er ook campings in Azie die het reizen in Azie op geheel eigen wijze mogelijk maken. Campings in Azie zijn er natuurlijk niet zoveel, zoals bijvoorbeeld in Europa. Toch kunt u in Azie wel degelijk van de mogelijkheid gebruik maken om te kamperen en te overnachten in een tent. Campings in Azie zijn er tegenwoordig voldoende. Eén van de geschikte landen hiervoor is Mongolië.

Veel mensen vergeten dat je ook goedkoop naar China kan vliegen. Er zijn veel aanbiedingen die vliegtickets Beijing aanbieden.

Mongolië is ideaal voor toeristen

Mongolië is een land dat gelegen is in het oosten van Azie en grenst aan Rusland. Mongolië wordt vaak gezien als een land dat uiterst vriendelijk omgaat met zijn gasten en tevens een prachtige omgeving biedt voor toeristen. Mongolië kent een zeer mooie cultuur die wordt gekenmerkt door Rusland en China. Het land staat bekend om zijn Gobi woestijn en de rondtrekkende Nomaden die je in het gehele land zult tegenkomen.

Als je gaat kamperen in Azië, dan is dat uiteraard niet hetzelfde als kamperen in Europa. Campings in Azie, en zo ook in Mongolië, zijn een tikkeltje anders dan de campings en de manier van kamperen zoals bijvoorbeeld in Nederland. Je hebt in Mongolië niet de beschikking over een caravan, maar wel over de wereldberoemde Mongoolse tenten en gerkampen (u ziet een voorbeeld van een gerkamp op de foto rechts). Deze tenten zijn uiterst comfortabel, maar het is voor ons Westerlingen wel een enorme gewenning. Het reizen door Mongolië kan op verschillende manieren, maar de vrijheid om individueel iets te gaan ondernemen is beperkt. Dit wegens de gevaren die het land met zich meebrengt. Wat te denken van de Trans-Mongolie Express of het land ontdekken aan de hand van een Przewalskipaard? Mongolië mag zich met recht een land noemen voor de echte avonturiers onder ons. Campings in Azie zijn anders dan wij gewend zijn, maar zeker interessant om eens te doen.

Azie: vakantie boeken

Een reis zoals het hierboven gegeven voorbeeld, is geen goedkope reis. Een reis naar Mongolië of een andere reis naar één van de vele landen in Azie, is er één die je niet elk jaar maakt en een waarbij je ook niet na één of twee weken weer terugkomt naar Nederland of België. Dit soort reizen duren vaak minimaal drie weken om zo het gehele land goed te kunnen ontdekken. Wel is het zo dat de reizen die aangeboden worden naar onder andere Mongolië vaak inclusief accommodaties, vervoer en excursies zijn. U hoeft zich dus niet druk te maken over eventuele activiteiten die u nog moet bijboeken, aangezien deze vaak in de reissom worden meegenomen. Als we de excursies en het vervoer berekenen, dan valt de prijs voor een reis naar één van de landen in Azie eigenlijk reuze mee. U mag immers gebruik maken van alle vervoersmiddelen die Azie te bieden heeft, waaronder de Trans-Mongolie Express. Reizen in Azie: een wereld gaat voor u open!

Lees meer via http://nl.wikipedia.org/wiki/Azie.

Bigoz bedrijfs informatie


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.com
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk.be
Weekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen