Breng vakantiemogelijkheden naar je eigen huis


1 mei 2019 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Vakantietips


Bubbelbad

Voor een ontspannen vakantie hoef je de deur niet meer uit! Er zijn diverse mogelijkheden om vakantiemogelijkheden naar je eigen huis en tuin te brengen. In dit artikel geven we verschillende tips, om van je woning een perfecte accommodatie te maken voor de komende zomervakantie. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je kinderen. Je kinderen moeten voldoende mogelijkheden hebben, om zich te kunnen vermaken met vriendjes en vriendinnetjes. Hoe zorg jij er momenteel al voor, dat je tuin de perfecte plek is om de zomer in door te komen?

Zorg voor een opblaasbaar zwembad in de tuin

Net als op een camping mag ook in de tuin een zwembad niet ontbreken. Door voor een opblaasbaar zwembad te kiezen, hoef je geen grote investering te doen. Kinderen zullen het zwembad geweldig vinden! Daarbij biedt het voor jezelf de perfecte plek om op een warme zomerdag even af te koelen. De opblaasbare zwembaden worden tegenwoordig in tal van verschillende modellen aangeboden. Zo vind je altijd een zwembad die op je persoonlijke voorkeuren aansluit.

Een alternatief voor de aanschaf van een opblaasbaar zwembad is een bubbelbad. Ook deze bubbelbaden worden als opblaasbare modellen aangeboden. Verstandiger is het in dit geval om voor een vast bubbelbad te kiezen. Door deze onder een overkapping te plaatsen, kun je het bubbelbad het hele jaar door gebruiken. Zo zijn je huis en tuin ook in andere seizoenen de perfecte accommodatie voor tijdens je vakantie. Er zijn diverse webwinkels waar deze bubbelbaden verkocht worden.

Stippel leuke fiets- en wandelroutes uit in je omgeving

Waar je tijdens de vakantie was gaan wandelen rond je camping of hotel, kun je dit ook vanuit huis doen. Pak de kaart van de omgeving van je woning er nog eens bij en bekijk welke delen je nog niet gezien hebt. Door de drukte op je werk, zal je normaliter weinig tijd hebben voor een lange fiets- of wandeltocht. Tijdens de vakantie heb je die tijd wel! In de omgeving zijn vaak tal van prachtige plekken te vinden. Zeker wanneer je deze op de fiets of te voet bezoekt. Het zijn delen waar je met een auto vaak niet kunt komen. Op internet kun je inspiratie opdoen om tot leuke wandel- en fietsroutes te komen. Welk gebied in de omgeving van je woning wil jij tijdens de vakantie gaan verkennen? Doe dit samen met de rest van je gezin voor een gezellige dag samen.

Bezoek activiteiten voor je kinderen

Met name tijdens de zomervakantie worden er in grote steden, maar ook in de kleinere dorpen, vaak verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen. Het kan ontzettend leuk zijn om deze activiteiten met je kinderen te bezoeken! Denk bijvoorbeeld aan een spelweek, waar kinderen met vriendjes en vriendinnen aan een hut moeten werken. Op de laatste dag van de week krijgen zij de kans om in deze hut te overnachten. Het is voor veel kinderen een onvergetelijke ervaring. Naast het bouwen van hutten worden er vaak ook verschillende sport- en spelactiviteiten georganiseerd.


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.com
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk.be
Weekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Preisdaler logoPreisdaler.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen