Busreizen: goedkoop en gemakkelijk


3 november 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Soorten vakantie aanbiedingen


Busreizen

Busreizen: goedkoopste manier om op vakantie te gaan

BusreizenBusreizen worden steeds populairder. Met de bus op vakantie gaan: het is één van de goedkopere manieren om uzelf te verplaatsen richting het land van bestemming. Sinds jaar en dag bieden touroperators goedkope busreizen aan richting de zon. Spanje is daarin de koploper. Voor een kleine 100 euro heeft u al een plekje in de bus richting de Spaanse zon. Busreizen zijn daarmee één van de goedkoopste manieren om op vakantie te gaan. Veel mensen verkiezen echter het vliegtuig boven de bus, vanwege het feit dat u minder lang onderweg zult zijn. Mocht u dit niets uitmaken en wilt u toch even lekker weg: dan zijn busreizen zeker een uitkomst.

Met de bus op vakantie

Om met de bus op vakantie te gaan, dient u wel rekening te houden met een aantal zaken. Allereerst is daar de tijd dat u onderweg bent. Veel mensen onderschatten het zitten in de bus enorm. Het is namelijk niet de fijnste manier om op de plaats van bestemming te arriveren en veel mensen gaan zich dan ook lichtelijk irriteren na een busrit van meer dan 30 uren, iets wat vrij logisch is.

Pauzes onderweg

Een busrit naar bijvoorbeeld Spanje, heeft natuurlijk een aantal pauzes onderweg. Vaak stopt de bus om de 3 à 4 uur voor een plaspauze, of om even uit te waaien, wat te eten en te drinken, of om een sigaretje te kunnen roken.

Busreizen: buschauffeurs

Tevens zult u tijdens de busrit merken dat u niet met één buschauffeur rijdt, maar dat deze onderweg ook afgewisseld worden. Dit gebeurt om de x-aantal uren, zoals de wet voorgeschreven heeft.

Op de bus

Zorg er in ieder geval voor dat u tijdens de rit voldoende bezigheden heeft. In de bus kunt u gebruik maken van een televisie om een film of een serie te bekijken. Vaak zijn er slechts 1 à 2 televisies aanwezig voor de gehele bus. Ziet u dus wat minder, neem dan in ieder geval uw bril mee, want de afstand tot het scherm kan vrij lang zijn wanneer u bijvoorbeeld achterin de bus zit. U mag tevens gewoon uw laptop, ipad, leesboeken enzovoorts meenemen in de bus. Bedenk voor uzelf wat u nodig zou kunnen hebben wanneer u besluit om met de bus op vakantie te gaan.

U leest het al: busreizen hebben nadelen, zoals de duur van de busrit. Maar de vele voordelen van busreizen zijn veel groter, waardoor uw keuze snel gemaakt zal zijn!

Busreizen: goedkoop op vakantie

Zoals gezegd is de bus één van de goedkopere manieren om op vakantie te gaan. Toch kunt u ook hier besparen op uw vakantie. Gebruik hiervoor de aanbiedingen, tips en kortingen die op deze website te vinden zijn onder de categorie busreizen, of surf eens langs de verschillende busreizen aanbieders op het internet. Tevens zult u, wanneer u op zoek gaat naar goedkope busreizen, vergelijkingswebsites tegenkomen die voor u gaan uitrekenen met welke maatschappij of organisatie u het voordeligste uit bent. Heeft u twijfels bij de prijs en/of informatie? Zoek dan de desbetreffende organisatie op via Google en bekijk de reviews over de organisatie om enige twijfel van de busreizen weg te nemen.

Bekijk welke bussen er allemaal bestaan via Wikipedia, of kijk direct naar de omschrijving van luxe touringcars.


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Roompot logoRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Reacties