Denemarken: op vakantie naar een klein land


7 september 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Landen


Denemarken vakanties

Denemarken vakantie

DenemarkenDenemarken is één van de landen die tot Scandinavië behoort. Scandinavië is de plek bij uitstek wanneer u wilt genieten van een prachtige natuur. Eén van de dingen die u zeker eens gedaan moet hebben wanneer u in Scandinavië verblijft, is de cultuur opzoeken in Denemarken. Het land is niet zo groot, maar het bezit tal van bezienswaardigheden, cultuur en activiteiten die u alleen of samen met uw partner of gezin kunt gaan ondernemen. Het land heeft slechts 5 miljoen inwoners en is slechts 43.000 km² groot, maar toch is er genoeg te zien.

Wilt u goedkoop naar Denemarken vliegen? Vergelijk dan snel alle aanbieders op de pagina van goedkope vliegtickets naar dit land. Wanneer u via Schiphol vliegt, is het handig om uw parkeerplaats alvast online te reserveren, dit scheelt enorm. Bekijk de website van Schiphol voor meer informatie.

Denemarken: bezienswaardigheden

Denemarken: Legoland

Denemarken bezit tal van bezienswaardigheden en andere activiteiten die u kunt gaan ondernemen. Eén van de bekendste toeristische attracties van het land is Legoland. Legoland is prima te bezoeken wanneer u op vakantie gaat naar dit land. Ook is Legoland gemakkelijk bereikbaar per auto, trein, bus of te voet wanneer u toevallig in de buurt verblijft. Legoland is een park voor jong en oud en biedt tal van leuke attracties die volledig bestaan uit Lego bouwstenen. Wanneer u op vakantie gaat naar dit land, is Legoland echt een aanrader, zeker wanneer u toevallig kinderen heeft of met bevriende kennissen met kinderen van plan bent om er op vakantie te gaan.

Denemarken: Kopenhagen

Naast Legoland biedt dit land nog veel meer dingen die u echt gezien moet hebben wanneer u van plan bent om op vakantie te gaan naar dit prachtige land. Mocht u op vakantie gaan naar Denemarken en u bent toevallig in de buurt van hoofdstad Kopenhagen, neem dan zeker eens een bezoekje aan de Amalienborg. Dit is het koninklijk paleis dat gebouwd is in 1750 en wat u zeker gezien moet hebben wanneer u in Kopenhagen bent. Tussen de open ruimte van het paleis is tevens het operagebouw van Kopenhagen te zien.

U heeft het koninklijk paleis bezocht? Dan loont het de moeite om het centrum van Kopenhagen eens van dichtbij te gaan bekijken. Tevens vindt u hier het standbeeld van de kleine zeemeermin, wat midden in het centrum van Kopenhagen te vinden is. Wanneer u op vakantie gaat naar Denemarken en u dol bent op een stukje architectuur en geschiedenis, dan is Kopenhagen echt een stad om naar uit te kijken. De hoofdstad kenmerkt zich zoals hierboven beschreven door de vele bezienswaardigheden, maar ook zeker door de vriendelijke mensen die er wonen en de prachtige omgeving die het u biedt.

Denemarken: duur?

Een vakantie in Denemarken is niet duur, maar houd er zeker rekening mee dat het kopen van voedsel, het nuttigen van snacks, tabak en alcohol, erg prijzig zijn in Denemarken. Dit komt mede doordat Denemarken geen tot nauwelijks belasting heft op deze producten, waardoor de prijs voor de consument erg omhoog is geschoten in de afgelopen jaren. Een vakantie in Denemarken is anders dan wat u gewend bent, maar zeker iets wat u niet wilt missen. Scandinavië is immers een prachtige omgeving om tijdens uw welverdiende vakantie te verblijven en tevens niet al te ver reizen. Op deze website vindt u tal van verschillende touroperators die het mogelijk maken om op vakantie te gaan naar Denemarken. Boek uw vakantie naar Denemarken!

Lees meer over Denemarken via http://nl.wikipedia.org/wiki/Denemarken.

0rk.nl artikel website


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.com
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk.be
Weekendesk logo reizenWeekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.be
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij be logo reisbureauPrijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Preisdaler logoPreisdaler.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
SunwebSunweb Zomer NL
SunwebSunweb Zomer BE
SunwebSunweb Ski NL
SunwebSunweb Ski BE
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BeachCheck logoBeachCheck
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Reacties