Ga zo goedkoop mogelijk op vakantie


8 mei 2019 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Vakantietips


Vakantie goedkoop

Vakantie is niet voor iedereen de normaalste zaak van de wereld. De reden hiervoor is dat een vakantie redelijk duur kan worden. Voor een vakantie moet je namelijk niet alleen het transport, onderdak, eten, drinken en uitstapjes. Je moet ook nog betalen voor je voorbereiding. Het is hiervoor wel handig om op sommige dingen te bezuinigen. In dit artikel worden een paar tips op een rij gezet om er voor te zorgen dat jij zo goedkoop mogelijk op vakantie kan. Had je bijvoorbeeld al gedacht aan cashback shopping?

Het ontwijken van het hoogseizoen

De eerste tip is het ontwijken van het hoogseizoen. Misschien klinkt dit logisch, maar het is wel een belangrijke om te benoemen. Er kan namelijk redelijk veel geld mee bespaard worden. Mocht jij kinderen hebben die op school zitten, of zit je zelf nog op school? Dan zal het moeilijk worden om het hoogseizoen te ontwijken. Alleen mocht je dan kans hebben: pak deze dan ook. Dit geldt niet alleen voor de zomervakantie van scholen, maar ook voor de voorjaarsvakantie en de herfstvakantie.

Werk tijdens je vakantie

Overal op de wereld zoeken ze nog wel mensen die een handje kunnen helpen. Je zou er daarom voor kunnen kiezen om tijdens je vakantie gewoon te kunnen werken. Tijdens je vrijetijd kun je dan genieten van het gebied waar jij je in bevindt.

Je zou er voor kunnen kiezen om te werken in loondienst, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om voor je zelf te werken. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen als freelancer. Door de technologie van tegenwoordig is het mogelijk om over de hele wereld te werken. Als je maar een laptop hebt met een degelijke internet verbinding.

Het kopen van vliegtickets

Mocht jij in het hoogseizoen op vakantie willen gaan, zorg er dan voor dat je zo vroeg mogelijk vliegtickets boekt. Alleen wanneer schoolvakanties geen rol bij jou spelen, maak dan gebruik van las minute tickets. Deze kunnen in dat geval goedkoper zijn. Als jij er voor kiest

Maak gebruik van cashback shopping

Voor dat je op vakantie gaat bestaat er een kans dat je nog veel inkopen moet doen. Heb jij bijvoorbeeld wel een goede zwembroek? Reistas? Of zonnebril? Hoe dan ook, je zult wel iets moeten aanschaffen voor je goed op vakantie kan gaan. Hiervoor zou je gebruik kunnen maken van cashback shopping. Bepaalde bedrijven geven deze acties om een product meer publiciteit te geven en jij kan hier van profiteren. Je krijg namelijk een deel van je aankoopbedrag terug.

Bespaar geld tijdens je vakantie

Als laatst, maar zeker niet het minst, is het besparen op de vakantie zelf. Dit kun je doen door bijvoorbeeld naar een goedkoop land te gaan. Landen waar de inflatie lager ligt zullen de algemene kosten ook lager liggen. Mocht jij een rondreis willen maken zou je ook kunnen besparen door een auto te huren in plaats van een taxi. Probeer daar naast te leven als een lokaal persoon. Iemand die normaal eet, normaal drinkt maar tegelijkertijd wel veel leuke dingen doet.


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Roompot logoRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen