Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; core_widgets_stores has a deprecated constructor in /home/vakantieplatform/public_html/wp-content/themes/CP/framework/class/defaults_coupon.php on line 1259

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vakantieplatform/public_html/wp-content/themes/CP/framework/class/defaults_coupon.php:1259) in /home/vakantieplatform/public_html/wp-content/themes/CP/framework/class/class_layout.php on line 433
Hotels Zoutelande Nederland en andere vakanties « Vakantie

Hotels Zoutelande Nederland en andere vakanties


28 februari 2018 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Bijzondere plekjes


Hotels Zoutelande Nederland en andere vakanties liedje Blog en Geike Arnaert

Het prachtige liedje “Zoutelande” dat gezongen worden door Paskal Jakobsen van BLØF en Geike Arnaert is natuurlijk aan niemand voorbij gegaan. In zowel België als Nederland is het een zeer populair lied, maar wat met een vakantie in Zoutelande? Sinds de opkomst van het liedje, wordt het Zeeuwse plaatsje Zoutelande veel opgezocht in Google, maar ook andere gerelateerde zoekopdrachten doen het goed, zoals: Hotels Zoutelande Nederland. Dit betekent toch dat heel wat mensen interesse hebben in een Zoutelande vakantie, of gewoon meer informatie wensen. In dit artikel vind je alvast enkele vakantietips en meer informatie over een vakantie in Zoutelande!

Bekijk direct alle hotels en andere verblijven in Zoutelande

Zoutelande: vakantie en hotels in de Zeeuwse Rivièra

Zoutelande is gelegen aan de Noordzee in Zeeland, Nederland. Het is een dorp dat behoort tot de gemeente Veere. Dit gebied wordt, samen met het strand van Westkapelle en Dishoek, ook wel eens de Zeeuwse Rivièra genoemd. Het is een strand dat op het zuiden gericht is. In het westen van Europa is dit zandstrand het enige zuidstrand, waardoor de badplaats natuurlijk erg populair is.

Tijdens de zomer kan je in Zoutelande naar de gezellige markt gaan. Voor toeristen is dit natuurlijk ook wel leuk en ontspannend. Zoutelande is één van de badplaatsen die het meeste bezocht worden in Zeeland. Vroeger was het een geliefde streek bij kunstenaars, die er prachtige schilderijen maakten van het mooie landschap.

De vakantieverblijven zijn er vooral rond de centrale boulevard geconcentreerd. Hier volgen enkele uitstekende hotels waar je kan verblijven in het Nederlandse Zoutelande.

Hotels Zoutelande Nederland: Beach Hotel

Beach Hotel Zoutelande NederlandBeach Hotel ligt in de Duinweg van Zoutelande. Het is een populair hotel dat 4 sterren bevat. Je kan er een hotelkamer boeken met zicht op de duinen. Er zijn standaard kamers te huren, maar ook zijn er grote en luxe kamers beschikbaar. Afhankelijk van de soort hotelkamer die je boekt, zal de prijs uiteraard hoger of lager liggen. Wel heeft elke kamer een eigen terras of Frans balkon.

Het hotel is mooi en aangenaam ingericht, met zachte kleuren en uitstekende bedden. In de brasserie kan je heerlijk eten. Voor hotelgasten is er een parking voorzien. Vakantiegangers die houden van een wandeling in de duinen of op het strand, zijn er aan het juiste adres! Op een paar minuutjes wandelen ben je namelijk al op het strand. Via de wellness faciliteiten is het er heerlijk ontspannen. Wat voor vele mensen ook een pluspunt is, is dat honden toegelaten zijn in het hotel. Ook honden genieten natuurlijk graag van een wandeling op het strand en een zwempartij in zee! De gratis WiFi is ook zeer belangrijk voor veel toeristen. Voor gehandicapten zijn er uitstekende voorzieningen.

Klik hier voor meer informatie over Beach Hotel Zoutelande en prijzen via Booking.com

Zoutelande: songtekst – zanger – zangeres – info – officiële video clip

De warme stem van Paskal Jakobsen vormt met de zachte stem van Geike Arnaert een combinatie die aan niemand voorbij gaat. Het nummer wordt ook niet door zomaar iemand gezongen. Paskal Jakobsen is namelijk de zanger van de Nederlandse groep BLØF en Geike Arnaert was vroeger de zangeres van de Belgische band Hooverphonic.

Voor de liefhebbers volgt hier het nummer van Zoutelande (officiële clip via YouTube). Op deze website kan je de songtekst van het nummer Zoutelande vinden.

 


[table id=2 /]