Jongerenreizen: soorten


24 november 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Soorten vakantie aanbiedingen


Jongerenreizen

Jongerenreizen

JongerenreizenJe bent jong volwassen en wat wil je op die leeftijd nog meer hebben naast een scooter en een schooldiploma? Juist! Een leuke vakantie samen met je beste vrienden en het liefst van al naar een warm, exotisch land. Je kan een selectie maken uit de vele jongerenreizen die er bestaan. Veel jongeren kiezen er tegenwoordig voor om samen te sparen voor 1 à 2 weken feest op bijvoorbeeld Ibiza of Mallorca, landen die populair zijn voor jongerenreizen. Het wordt een tijd om nooit meer te vergeten. Even nergens rekening mee houden en 2 weken het beest uithangen: dat is iets wat veel jongeren aantrekt in jongerenreizen, maar ook bestaan er jongerenreizen die meer actief zijn en niets te maken hebben met het uitgangsleven. Jongerenreizen bestaan er dus in alle typen. Deze jongerenreizen zijn te boeken bij vele touroperator, maar er zijn ook touroperators die speciale jongerenreizen aanbieden als een soort van pakketreis. Enkele voorbeelden hiervan zie je in de categorie “jongerenreizen” bij de vakantie aanbiedingen op deze website. De jongerenreizen die je daartussen vindt, zijn allemaal organisaties die zich zeer actief richten op jongerenreizen.

Ook kan je naar Turkije reizen voor een leuke jongerenreis. Naar deze vakantiebestemming zijn een groot aantal reizen beschikbaar. Indien u naar Turkije afreist, heeft u een visum voor Turkije nodig.

Georganiseerde partyvakanties

Jongerenreizen bestaan in veel gevallen uit strand, alcohol, seks, drugs en rock & roll. Voor deze doelgroep zijn excursies vaak niet zo interessant. Men hangt namelijk liever dagelijks in de plaatselijke discotheek of probeert wat bij te verdienen als propper. Nu is het niet zo dat jongerenreizen automatisch slecht zijn voor uw kind of kinderen. Iedereen wilt eenmaal in zijn leven eens compleet los gaan, zonder daar enige schade bij aan te richten. Daarbij is de sociale controle op bijvoorbeeld Ibiza groot en helpt men elkander wanneer het fout dreigt te gaan onder andere met alcohol. Een reis zoals die naar Ibiza is niet goedkoop, maar de meeste jongeren kiezen er zelf voor om geen hotel te nemen maar een appartement om zo kosten te besparen. Tevens hoeft het indrink bier geen Heineken of Jupiler te zijn, maar kan het ook uit de plaatselijke supermarkt komen. Ook hier worden weer wat euro’s bespaard. Dit soort reizen zijn vaak te vinden onder de noemer “partyvakanties”.

Georganiseerde actieve vakanties

Zijn er dan geen jongeren die voor actieve of sportieve jongerenreizen? Natuurlijk zijn deze er wel en daarom hebben aanbieders van jongerenreizen ook een enorm aanbod in dit soort jongerenreizen die speciaal voor studenten en jongeren georganiseerd worden. De actieve jongerenreizen kennen wel een andere prijsklasse dan de traditionele partyvakanties. De oorzaak hiervan zijn de bijgevoegde excursies en de wat meer luxueuzere hotels en appartementen. Meestal zit hier dan ook het verteer bij inbegrepen. Vele jongeren houden ervan om de wereld te verkennen via mooie rondreizen en ook dat is te vinden in de actieve jongerenreizen.

Goedkoop boeken

Een studentenvakantie of jongerenvakantie is voor de meeste jongeren al duur genoeg. Vaak moet men een behoorlijke tijd sparen om een aantal weken vakantie te kunnen vieren. Om de jongeren wat meer actief te benaderen, hebben verschillende organisaties acties en kortingen wanneer men bepaalde bestemmingen boekt. Zo zijn er tal van vroegboekkortingen en interessante aanbiedingen te vinden voor een partyvakantie in bijvoorbeeld Spanje en Griekenland. Al deze aanbiedingen en acties zijn te vinden op deze website, onder de categorie “jongerenreizen”.


Logo reisbureauNaam reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.comGa naar Booking.com
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI BelgiëGa naar Tui.be
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI NederlandGa naar Tui.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal BelgiëGa naar Landal.be
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal NederlandGa naar Landal.nl
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland ParijsGa naar Disneyland Paris
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenter Parcs BelgiëGa naar CenterParcs.be
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenter Parcs NederlandGa naar CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëEliza was here BelgiëGa naar Elizawashere.be
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëEliza was here NederlandGa naar Elizawashere.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKrasGa naar Kras.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDe Jong IntraGa naar DeJongIntra.nl
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla BelgiëGa naar Belvilla.be
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla NederlandGa naar Belvilla.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjecho ReizenGa naar TsjechoReizen.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjesGa naar Voordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk BelgiëGa naar Weekendesk.be
Weekendesk logo reizenWeekendesk NederlandGa naar Weekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot BelgiëGa naar Roompot.be
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot NederlandGa naar Roompot.nl
WTC nl logo reisbureauWorld Ticket CenterGa naar WTC.nl
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann Reizen BelgiëGa naar Neckermann.be
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann Reizen NederlandGa naar Neckermann.nl
VrijUit logo reisbureauVrij UitGa naar VrijUit.nl
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruise TravelGa naar CruiseTravel.nl