Jongerenreizen: soorten


24 november 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Soorten vakantie aanbiedingen


Jongerenreizen

Jongerenreizen

JongerenreizenJe bent jong volwassen en wat wil je op die leeftijd nog meer hebben naast een scooter en een schooldiploma? Juist! Een leuke vakantie samen met je beste vrienden en het liefst van al naar een warm, exotisch land. Je kan een selectie maken uit de vele jongerenreizen die er bestaan. Veel jongeren kiezen er tegenwoordig voor om samen te sparen voor 1 à 2 weken feest op bijvoorbeeld Ibiza of Mallorca, landen die populair zijn voor jongerenreizen. Het wordt een tijd om nooit meer te vergeten. Even nergens rekening mee houden en 2 weken het beest uithangen: dat is iets wat veel jongeren aantrekt in jongerenreizen, maar ook bestaan er jongerenreizen die meer actief zijn en niets te maken hebben met het uitgangsleven. Jongerenreizen bestaan er dus in alle typen. Deze jongerenreizen zijn te boeken bij vele touroperator, maar er zijn ook touroperators die speciale jongerenreizen aanbieden als een soort van pakketreis. Enkele voorbeelden hiervan zie je in de categorie “jongerenreizen” bij de vakantie aanbiedingen op deze website. De jongerenreizen die je daartussen vindt, zijn allemaal organisaties die zich zeer actief richten op jongerenreizen.

Ook kan je naar Turkije reizen voor een leuke jongerenreis. Naar deze vakantiebestemming zijn een groot aantal reizen beschikbaar. Indien u naar Turkije afreist, heeft u een visum voor Turkije nodig.

Georganiseerde partyvakanties

Jongerenreizen bestaan in veel gevallen uit strand, alcohol, seks, drugs en rock & roll. Voor deze doelgroep zijn excursies vaak niet zo interessant. Men hangt namelijk liever dagelijks in de plaatselijke discotheek of probeert wat bij te verdienen als propper. Nu is het niet zo dat jongerenreizen automatisch slecht zijn voor uw kind of kinderen. Iedereen wilt eenmaal in zijn leven eens compleet los gaan, zonder daar enige schade bij aan te richten. Daarbij is de sociale controle op bijvoorbeeld Ibiza groot en helpt men elkander wanneer het fout dreigt te gaan onder andere met alcohol. Een reis zoals die naar Ibiza is niet goedkoop, maar de meeste jongeren kiezen er zelf voor om geen hotel te nemen maar een appartement om zo kosten te besparen. Tevens hoeft het indrink bier geen Heineken of Jupiler te zijn, maar kan het ook uit de plaatselijke supermarkt komen. Ook hier worden weer wat euro’s bespaard. Dit soort reizen zijn vaak te vinden onder de noemer “partyvakanties”.

Tip! Met deze reistas voor elektronica ben je verzekerd van een veilig en efficiënt vervoer van jouw elektronica.

Georganiseerde actieve vakanties

Zijn er dan geen jongeren die voor actieve of sportieve jongerenreizen? Natuurlijk zijn deze er wel en daarom hebben aanbieders van jongerenreizen ook een enorm aanbod in dit soort jongerenreizen die speciaal voor studenten en jongeren georganiseerd worden. De actieve jongerenreizen kennen wel een andere prijsklasse dan de traditionele partyvakanties. De oorzaak hiervan zijn de bijgevoegde excursies en de wat meer luxueuzere hotels en appartementen. Meestal zit hier dan ook het verteer bij inbegrepen. Vele jongeren houden ervan om de wereld te verkennen via mooie rondreizen en ook dat is te vinden in de actieve jongerenreizen.

Goedkoop boeken

Een studentenvakantie of jongerenvakantie is voor de meeste jongeren al duur genoeg. Vaak moet men een behoorlijke tijd sparen om een aantal weken vakantie te kunnen vieren. Om de jongeren wat meer actief te benaderen, hebben verschillende organisaties acties en kortingen wanneer men bepaalde bestemmingen boekt. Zo zijn er tal van vroegboekkortingen en interessante aanbiedingen te vinden voor een partyvakantie in bijvoorbeeld Spanje en Griekenland. Al deze aanbiedingen en acties zijn te vinden op deze website, onder de categorie “jongerenreizen”.

http://www.youtube.com/watch?v=7zo-8_Kddwo


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.com
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk.be
Weekendesk logo reizenWeekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.be
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.nl
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann.be
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij be logo reisbureauPrijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Preisdaler logoPreisdaler.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
SunwebSunweb Zomer NL
SunwebSunweb Zomer BE
SunwebSunweb Ski NL
SunwebSunweb Ski BE
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BeachCheck logoBeachCheck
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Reacties