Kamp: kinderkamp of zomerkamp


10 september 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Soorten vakantie aanbiedingen


Kamp kinderen

Kamp: soorten kampen

KampWilt uw zoon of dochter graag op kamp gaan? Boek dan een begeleide jongerenreis of jeugdvakantie. Zowel tijdens de zomermaanden als in de winter kan je een begeleid kamp boeken voor uw kinderen. Tegenwoordig bestaat er meer dan één soort kamp waaruit uw kinderen kunnen kiezen, zoals bijvoorbeeld een kook-, taal-, ski-, paardrijd-, pony-, survival-, zeil-, dieren-, kajak-, sport-, wandel-, tennis-, golf- of danskamp. Voor ieder wat wils dus! Alle jeugdvakanties worden onderverdeeld in leeftijdsgroepen. Meestal zijn begeleidde jeugdvakanties in eigen land of in een dichtbij gelegen land, zoals: België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland of nog een ander land waar veel te beleven valt voor de kinderen!

Kamp: leuke zomerkampen en kinderkampen

Uw kind heeft, net zoals u, recht op enkele weekjes rust van school of van zijn of haar studie. Waarom dan niet eens kijken voor een leuk kamp? Een kamp is de plek bij uitstek voor uw kind of kinderen om actief bezig te zijn, te socialiseren en om nieuwe ervaringen op te doen. Een kamp is speciaal voor kinderen waar de begeleiders en de kids een aantal weken leuke dingen gaan doen, zoals: hutten bouwen, spelletjes spelen, maar ook sportactiviteiten zoals een potje trefbal. Vaak sluit een kamp af met een bonte avond waar de kinderen hun artistieke kunsten mogen vertonen. Meestal gaat een afsluiting ook gepaard met een hoop tranen, want voor kinderen is een kamp één van de mooiste herinneringen voor later.

Kamp: jeugdvakanties en kinderkampen in Nederland en België

In ons kleine kikkerlandje zijn tal van mogelijkheden voor kinderen om eens lekker uit te waaien en vakantie te vieren. Veel instanties geven daarnaast ook de mogelijkheid voor kinderen met bijvoorbeeld een lichamelijke of geestelijke beperking om vakantie te vieren. Eén daarvan is bijvoorbeeld Jantje Beton in Nederland. Jantje Beton is sinds jaar en dag één van de specialisten op het gebied van kampen voor kinderen. Jantje Beton zorgt ervoor dat de kinderen zich tijdens een kamp op hun gemak voelen en de tijd van hun leven hebben. Jantje Beton is een stichting die jaarlijks collecteert om deze jeugdvakanties mogelijk te maken en om het bestaan van de stichting veilig te stellen.

Kamp: wat kost een kamp voor kinderen?

Een kamp dat speciaal gericht is op kinderen, is natuurlijk niet kosteloos. Op deze website vindt u aanbieders die jeugvakanties beschikbaar stellen met daarbij de benodigde informatie. Hiervoor moet u klikken op de categorie “Kamp”. Vaak is het zo dat het verblijf niet duur is, maar dat de bijkomende kosten voor de begeleiding en activiteiten zorgen voor een hogere reissom. Uiteindelijk is een week kamp niet duur als u kijkt wat uw kind of kinderen ervoor terug krijgen. Bezorg uw kinderen daarom ook de tijd van hun leven en laat hen zeker eens kennis maken met een kamp. Het is goed voor de sociale ontwikkeling van uw kind, hij of zij leert nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen en hij of zij leert in teamverband te sporten en om samen bepaalde activiteiten te voltooien. En vergeet de bonte avond niet. Dit zal voor altijd in het geheugen gegrift blijven staan van uw kind. De allerlaatste avond waar de tranen rijkelijk vloeien en waar het een groot feest is. Ieder kind heeft een artistieke kant en die mag men tijdens deze avond kenbaar maken aan de gehele groep.

Mocht u nog twijfelen of het verstandig is om uw kind of kinderen op kamp te sturen omdat u misschien bang bent voor de risico’s en dergelijke, bekijk dan eens de verschillende vergelijkingssites waar mensen die reeds ervaringen hebben met jeugdvakanties hun licht laten schijnen over de verschillende kampen.

Lees meer via http://nl.wikipedia.org/wiki/Zomerkamp_(recreatie).

2Binsite – Winkel en Bedrijven informatie


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.com
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk.be
Weekendesk logo reizenWeekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.be
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.nl
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann.be
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij be logo reisbureauPrijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Preisdaler logoPreisdaler.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
SunwebSunweb Zomer NL
SunwebSunweb Zomer BE
SunwebSunweb Ski NL
SunwebSunweb Ski BE
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BeachCheck logoBeachCheck
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Reacties