Ontspannen vlakbij de duinen van Goeree

Wil je even tot rust komen in de natuur? Proeven van de gastvrijheid in Zeeland? Kuieren in de gezellige straatjes van Ouddorp? Boek dan zeker je verblijf in het karaktervolle herenhuis van Flecher Duinzicht. Dit hotel heeft 4 sterren.

Fletcher Hotel Duinzicht in Ouddorp

Het Fletcher hotel is op 5 minuten stappen verwijderd van de duinen van Goeree. Een paar minuten verder kom je op het immens uitgestrekte Zuid-Hollandse strand. De kinderen kunnen hier, naast het strandplezier, genieten van een kinderspeeltuin op het strand. Wil je wat bijpraten of gewoon genieten van het uitzicht? Dat kan zeker op het grote terras van de strandbar met een prachtige uitzicht!

Heb je meer sportieve ambities tijdens je verblijf? Dan kan je uitgebreide duinenwandelingen maken, of eindeloze fietstochten. Telkens weer kan je een ander stukje natuur ontdekken op het kilometerslange strand en duinen. Om één van de vele uitgestippelde fietstochten te maken, kan je een fiets huren aan de receptie van Fletcher Hotel Duinzicht.

Faciliteiten in het Fletcher hotel

Het hotel beschikt over zeer ruime kamers met gratis WiFi. Ook is er een koffieapparaat aanwezig op de kamer. Op de grote parking aan het hotel kan je de wagen veilig achterlaten. In het culinaire restaurant kan je genieten van lekkere, betaalbare gerechten. Er zijn heerlijke menu’s die gelinkt zijn aan het seizoen. Ook is het mogelijk om je gewoon te laten verrassen door de chef-kok. Het personeel bedient je er steeds met een lach. Op een warme zomerdag en -avond is het heerlijk om op het terras van het restaurant te vertoeven. Om het nog comfortabeler te maken kan je je met een dekentje extra verwarmen.

Kortom, Fletcher hotel Duinzicht Ouddorp is door haar perfecte locatie ideaal voor een zeer ontspannende vakantie!