Kroatië camping: bezienswaardigheden


8 oktober 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Vakantietips


Kroatie camping

Kroatië camping vakantie heeft veel te bieden

Kroatie campingBent u op zoek naar een vakantie waarbij u kennis kunt maken met meerdere culturen, wat tevens een betaalbare vakantie moet worden? Ga dan kamperen in Kroatië. Dit land ligt middenin de Balkan en wordt omgeven door omringende landen die ieder hun eigen inbreng hebben in de Kroatische cultuur. Kroatië is een land wat u als toerist een hoop te bieden heeft en zoals gezegd tegen een betaalbare prijs. Een Kroatië camping vakantie, en het verblijf op één van de campings in Kroatië, is een hele leuke vakantie voor het hele gezin.

Boek jouw campingvakantie naar Kroatië via http://campingsite.be/kroatie. Je kan er ook leuke campingvakanties boeken naar andere vakantiebestemmingen. Deze site is dus meer dan een bezoekje waard, want misschien vind je er wel de campingvakantie waarnaar je altijd al op zoek was!

Kroatië camping: bezienswaardigheden

Kroatie bezienswaardighedenWanneer u een Kroatië camping vakantie maakt, zijn er een aantal dingen die u zeker moet gaan bekijken en bezoeken. Hieronder volgen enkele tips die u mee kunt nemen wanneer u besluit om een Kroatië camping te boeken.

  • Dubrovnik: dit oude centrum kenmerkt zich door de balkanistische architectuur die u door het gehele centrum gaat tegenkomen. Dubrovnik is een havenstad in Dalmatië en staat tevens op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Zeker de moeite waard om te bezoeken wanneer u een Kroatië camping vakantie maakt.
  • Het Romeinse amfitheater in Pula: Stap terug in de tijd en bezoek het amfitheater in Pula. Dit historische gebouw stamt uit de tijd van de Romeinen en is bijna geheel nog in de staat zoals hij ooit verkeerde. Wanneer u dol bent op een stukje kunst en cultuur, bezoek dan zeker dit prachtige kunstwerk eens van dichtbij tijdens uw Kroatië camping vakantie.
  • Nationaal park Plitvicemeren: dit nationale park is er één om van te smullen. Met rivieren, beddingen en de aanliggende zee is het Nationaal park van Plitvicemeren een waar paradijs. Als u gaat kamperen in Kroatië, dan moet u als natuurliefhebber dit park zeker gezien hebben. Tevens staat het op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is het een beschermd gebied dat goed onderhouden wordt door de plaatselijke bevolking. Op de website van dit nationale park (http://www.np-plitvicka-jezera.hr/) vindt u tevens extra informatie, zoals de openingstijden en tarieven wanneer u besluit om het een bezoekje te gaan brengen.

Kroatië camping: een genot

Verblijven op een Kroatië camping is echt een paradijs. Het land doet u misschien niet direct denken aan rust en natuur, maar dat bezit het wel degelijk, zoals u hierboven aan de hand van de voorbeelden al heeft kunnen zien. Het is een zeer betaalbare vakantie voor gezinnen die eens lekker willen uitrusten tijdens een Kroatië camping vakantie. Het land is prima bereikbaar met eigen vervoer en u kunt er tevens voor kiezen om ter plaatsen een Kroatië camping of kampeerplek te boeken. Wel wordt er aangeraden om dit vooraf in Nederland of België te doen, om eventuele misstanden te voorkomen. Op deze vakantie aanbiedingen website, vindt u verschillende aanbieders voor het boeken van een Kroatië camping tegen betaalbare prijzen. Daarnaast hebben verschillende touroperators relatief vaak aanbiedingen en kortingen wanneer dat u besluit om de reis te maken richting de Balkan. Aangezien Kroatië bij de Europese Unie hoort, dient u alleen te beschikken over een geldige identiteitskaart. Een paspoort is dus niet nodig wanneer u een Kroatië camping vakantie maakt. Lees uzelf wel goed in over het land voordat u vertrekt, om zo meer te weten te komen over Kroatië.


Logo reisbureauNaam reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.comGa naar Booking.com
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI BelgiëGa naar Tui.be
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI NederlandGa naar Tui.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal BelgiëGa naar Landal.be
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal NederlandGa naar Landal.nl
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland ParijsGa naar Disneyland Paris
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenter Parcs BelgiëGa naar CenterParcs.be
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenter Parcs NederlandGa naar CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëEliza was here BelgiëGa naar Elizawashere.be
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëEliza was here NederlandGa naar Elizawashere.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKrasGa naar Kras.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDe Jong IntraGa naar DeJongIntra.nl
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla BelgiëGa naar Belvilla.be
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla NederlandGa naar Belvilla.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjecho ReizenGa naar TsjechoReizen.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjesGa naar Voordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk BelgiëGa naar Weekendesk.be
Weekendesk logo reizenWeekendesk NederlandGa naar Weekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot BelgiëGa naar Roompot.be
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot NederlandGa naar Roompot.nl
WTC nl logo reisbureauWorld Ticket CenterGa naar WTC.nl
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann Reizen BelgiëGa naar Neckermann.be
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann Reizen NederlandGa naar Neckermann.nl
VrijUit logo reisbureauVrij UitGa naar VrijUit.nl
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruise TravelGa naar CruiseTravel.nl