Onderneem zelf stappen om Turkije te ontdekken


28 februari 2015 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Vakantietips


Turkije vakantie

Turkije staat bij heel veel Nederlanders bovenaan het vakantielijstje. Niet geheel onterecht, want het is een bijzonder mooi land dat ongelooflijk veel te bieden heeft aan haar toeristen. Naast de aangename temperaturen, enorm veel zonuren, een prachtige natuur en historische bezienswaardigheden, heeft Turkije ook nog eens een ontzettend groot aanbod aan all inclusive accommodaties.

Bij de meeste Nederlanders staat Turkije bovenaan het vakantie verlanglijstje vanwege het enorme aanbod all inclusive vakanties. Nederlanders zijn nu eenmaal dol op vakanties waarbij ze alles voor één prijs hebben. Met een all inclusive vakantie naar Turkije is dat natuurlijk mogelijk en daarom kiezen heel veel Nederlanders voor een vakantie naar het prachtige land. Wat de meeste mensen niet weten, is dat Turkije heel veel meer te bieden heeft dan de all inclusive accommodaties die over het algemeen direct aan het strand zijn gelegen.

Populaire badplaatsen in Turkije

Turkije AntalyaAls je een vakantie boekt naar Turkije, zie je het waarschijnlijk al helemaal voor je om de hele dag niets anders te doen dan alleen maar te genieten van zon, zee en strand en dat onder het genot van een verkoelend drankje. Het is een manier om je vakantie in Turkije te vieren, maar omdat het land ongelooflijk veel te bieden heeft, is het absoluut de moeite waard om van het all inclusive resort te gaan en de wijde omgeving te ontdekken. Vrijwel alle badplaatsen hebben een historisch centrum, een prachtige jachthaven en een groene omgeving. Je kan in Turkije daadwerkelijk alle kanten op tijdens je vakantie. Je moet alleen zelf stappen ondernemen. In de volgende badplaatsen is enorm veel te beleven tijdens een all inclusive Turkije vakantie:

Antalya

De grootste en meest levendige badplaats in de Turkse Riviera is Antalya. Het bruisende centrum heeft ongelooflijk veel te bieden met tal van eetgelegenheden, bars en discotheken. Maar Antalya heeft ook spectaculaire landschappen met prachtige stranden, weelderige bergen en oude ruïnes. In Antalya is van alles te doen zoals zwemmen, zeilen, wandelen en bergbeklimmen. Deze badplaats heeft voor elk wat wils.

Turkije SideSide

Side is waarschijnlijk één van de populairste badplaatsen van Turkije aan de Middellandse Zeekust. Dit komt niet alleen door het enorme aanbod van all inclusive resorts, maar ook door de enorme hoeveelheid historische bezienswaardigheden.

In het oude centrum van Side zijn archeologische opgravingen gedaan en staan veel belangrijke bezienswaardigheden uit de oudheid nog fier overeind. Side is één van ‘s werelds drukst bezochte plaatsen, omdat er enorm veel te zien is uit de oudheid. Daarnaast heeft Side een prachtig landschap en zijn de watervallen van Manavgat er op korte afstand van de badplaats gelegen, alsook het grootste stuwmeer van Turkije.

Marmaris

Turkije MarmarisMarmaris is net als Side één van de drukst bezochte badplaatsen. Het heeft een schilderachtig landschap met begroeide bergen, witte stranden, turquoise water en historische architectuur. De badplaats ligt net als Side en Antalya in de Turkse Riviera en het is een toeristisch paradijs. Er is altijd van alles te doen in Marmaris. Waar Marmaris voornamelijk bekend om staat, is de prachtige baai en het bruisende nachtleven. In de directe omgeving van de badplaats zijn tal van historische bezienswaardigheden te bewonderen, dat maakt Marmaris tot een ideale vakantiebestemming voor heel veel toeristen.


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.com
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk.be
Weekendesk logo reizenWeekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.be
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.nl
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann.be
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij be logo reisbureauPrijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Preisdaler logoPreisdaler.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
SunwebSunweb Zomer NL
SunwebSunweb Zomer BE
SunwebSunweb Ski NL
SunwebSunweb Ski BE
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BeachCheck logoBeachCheck
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Reacties