Over ons

Eigenaar van VakantiePlatform.com

VakantiePlatform.com is een onderdeel van Sofie.be en verzamelt alle soorten vakanties, acties, aanbiedingen, kortingen, weetjes en andere nuttige tips over allerlei soorten reizen voor Belgen en Nederlanders. Via de vele, nuttige artikels wilt VakantiePlatform.com informatie verschaffen aan zijn bezoekers omtrent vakantiebestemmingen, bezienswaardigheden en andere nuttige info. Ook biedt deze website verscheidene vergelijkingsmogelijkheden aan voor het vinden van de goedkoopste prijs van een bepaalde vakantie. Als laatste mogen de vele aanbiedingen van de reisbureaus met kortingen niet vergeten worden. VakantiePlatform.com probeert u steeds een zo goed en zo juist mogelijk aanbod van vakantie aanbiedingen te bieden.

Partners van VakantiePlatform.com

De vakantie aanbiedingen die op deze website weergegeven worden, zijn van gekende reisbureaus. Enkel touroperators die akkoord gaan voor een samenwerking met VakantiePlatform.com, worden gepubliceerd op deze website. Alle vakantie aanbiedingen en reisbureaus die te vinden zijn op deze website, werden dus vooraf goedgekeurd. Vanaf het moment dat een reisbureaus geen samenwerking meer wenst, worden deze vakantie aanbiedingen verwijderd van VakantiePlatform.com.

Exclusieve aanbiedingen

Aangezien Vakantieplatform.com partner is van vele reisbureaus, wordt deze site als eerste op de hoogte gesteld van nieuwe vakantie aanbiedingen. Daarom kan deze website alle reis aanbiedingen met zorg selecteren en tijdig aan u presenteren. Als partner van deze reisbureaus worden sommige kortingen enkel via deze website aangeboden en niet bij de reisbureaus zelf.

Up to date aanbod

De vakantie aanbiedingen die op deze website voorkomen, zijn up-to-date en worden bijna dagelijks onderhouden om u een zo correct mogelijke informatie mee te delen. Ook al wordt deze website bijna dagelijks geupdate, toch is het mogelijk dat er nog foutieve informatie gepubliceerd is. Indien u dit opmerkt, kan u een bericht sturen via het contactformulier. De informatie wordt nadien zo snel mogelijk aangepast.

Online betalen bij het bedrijf

Als een bezoeker een vakantie aanbieding gevonden heeft via deze website, wordt deze afgerekend bij het reisbureau zelf. Betalingen gebeuren dus niet bij VakantiePlatform.com, maar rechtstreeks bij het reisbureau. Bij het kiezen van een vakantie aanbieding, wordt u automatisch doorgestuurd naar de website van het reisbureau en kan u daar het betalingsproces starten.

Geen spam

VakantiePlatform.com heeft niet de bedoeling om te spammen, ook niet via een eventuele nieuwsbrief. Het doel van VakantiePlatform.com is om de beste vakantie aanbiedingen en tips weer te geven aan zijn bezoekers op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Via het contactformulier kan iedereen zijn eventuele opmerkingen of vragen verzenden aan de eigenaar.