Oostenrijk: veel vakantiemogelijkheden


12 oktober 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Landen


Oostenrijk vakantie

Oostenrijk

OostenrijkAls we aan Oostenrijk denken, dan denken de meeste mensen aan sneeuw, bier, feesten en koud weer in het voorjaar. Toch kiezen veel mensen ervoor om één van de campings in het land te bezoeken om er eens heerlijk tot rust te komen. Vakanties in dit land bevatten meer dan alleen het feestgedruis en de après-ski, iets wat veel mensen denken. Het is een land dat zich kenmerkt door strenge winters, maar ook warme zomers. Dat is uiteraard voor veel camping gasten toch wel een uitkomst. Men hoeft tegenwoordig niet meer naar Spanje of verder weg te gaan om eens lekker van de zon te genieten. Oostenrijk leent zich prima voor een zonvakantie. Ook is het land enorm populair voor de wintersporters. Steeds meer Nederlanders kiezen er voor om te vliegen naar hun skigebied. Bekijk de website goedkope-vliegtickets.nl/oostenrijk en vergelijk in enkele seconden alle aanbieders, klik hier.

Een ontspannende of actieve vakantie

Als u het gehele jaar hard heeft gewerkt, is het tijd voor een vakantie waar u totaal tot rust komt. Dit is mogelijk in Oostenrijk. Naast de vele actieve vakanties die u kunt boeken naar het land, kunt u er ook voor kiezen om een rustige vakantie te boeken. Campings bijvoorbeeld, bieden u deze complete rust, want in de prachtige bergachtige omgevingen komt u uiteraard echt tot rust. Het land kent, naast de hoofdstad Wenen, Salzburg, Innsbruck en Graz, amper drukke steden zoals wij dat gewend zijn in Nederland, België en de omliggende landen. Oostenrijk, en zo ook de hotels, campings, vakantieparken, vakantiehuizen, … die er gelegen zijn, ontvangen enkele keren per jaar toeristen uit heel Europa die hun vakantie komen vieren in het Alpengebied of er zelfs van hun oude dag komen genieten, en geef ze eens ongelijk!

Vakantie mogelijkheden

Naast het feit dat je op een vakantie in dit land enorm tot rust komt, biedt het land genoeg mogelijkheden indien u er graag eens tussenuit zou willen gaan. In de winter is het land natuurlijk uitermate geschikt voor een perfecte sneeuwvakantie met de daarbij horende après-ski festivals. In de zomer geven de vakanties je de mogelijkheid om eens nader kennis te maken met de enorme historie dat het land te bieden heeft. Oostenrijk staat bekend om zijn vele kleine stadjes die allemaal hun eigen stukje historie hebben. Het land is goed te berijden met eigen vervoer en ook het openbaar vervoer is uitstekend geregeld in Oostenrijk. Je zult dus geen last hebben van hobbelende wegen of enorme files zoals je die misschien gewend bent vanuit Nederland en België.

In Oostenrijk kan u verblijven in een mooi vakantiehuis, vakantiepark, hotel, b&b, maar ook in een camping. Campings zijn in dit land erg geschikt wanneer je besluit om samen met je gezin op vakantie te gaan. Er is genoeg te doen voor kinderen en er wordt op de meeste campings in Oostenrijk ruim aandacht besteed aan entertainment voor de kleinsten onder ons. Het land is slechts 7 tot 10 uur rijden vanaf Nederland en België en mede daarom kiezen veel Nederlanders en Belgen ervoor om de campings in Oostenrijk te bezoeken met eigen vervoer, in plaats van gebruik te maken van het vliegtuig. De reden dat men de auto neemt, is ook de vrijheid dat het met zich meebrengt. Je bent immers niet afhankelijk van vliegtijden en je kan vertrekken wanneer je zelf wilt, met de nodige tussen stoppen. Campings in Oostenrijk zijn het gehele jaar geopend. Op deze vakantie aanbiedingen website, vind je tal van aanbiedingen en kortingen voor vakanties in Oostenrijk of andere landen.

Lees meer informatie via http://nl.wikipedia.org/wiki/Oostenrijk.


Logo reisbureauNaam reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.comGa naar Booking.com
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI BelgiëGa naar Tui.be
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI NederlandGa naar Tui.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal BelgiëGa naar Landal.be
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal NederlandGa naar Landal.nl
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland ParijsGa naar Disneyland Paris
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenter Parcs BelgiëGa naar CenterParcs.be
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenter Parcs NederlandGa naar CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëEliza was here BelgiëGa naar Elizawashere.be
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëEliza was here NederlandGa naar Elizawashere.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKrasGa naar Kras.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDe Jong IntraGa naar DeJongIntra.nl
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla BelgiëGa naar Belvilla.be
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla NederlandGa naar Belvilla.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjecho ReizenGa naar TsjechoReizen.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjesGa naar Voordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk BelgiëGa naar Weekendesk.be
Weekendesk logo reizenWeekendesk NederlandGa naar Weekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot BelgiëGa naar Roompot.be
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot NederlandGa naar Roompot.nl
WTC nl logo reisbureauWorld Ticket CenterGa naar WTC.nl
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann Reizen BelgiëGa naar Neckermann.be
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann Reizen NederlandGa naar Neckermann.nl
VrijUit logo reisbureauVrij UitGa naar VrijUit.nl
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruise TravelGa naar CruiseTravel.nl