Singlereizen: voor singles of eenouders


5 september 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Soorten vakantie aanbiedingen


Singlereizen

Singlereizen: speciaal aanbod

SinglereizenBent u single of eenouder en wilt u graag op reis gaan? Dan kan u, via singlereizen, met andere singles of andere eenoudergezinnen op vakantie vertrekken. Er zijn touroperators die dergelijke reizen aanbieden, speciaal voor singles of eenoudergezinnen. Als u wilt, kan u dus als eenouder met uw kinderen op vakantie gaan en het volledig naar uw zin hebben met andere eenoudergezinnen (en uw kinderen uiteraard met andere kinderen). Voor beide betekenen deze reizen dus veel plezier!

Singlereizen: touroperators

Genieten van een warm land of een land bezoeken vanwege zijn prachtige architectuur kan ook alleen, via de speciale singlereizen. Hiervoor hebben verschillende touroperators deze reizen bedacht. Ze zijn speciaal gericht om mensen die alleen zijn, of alleen met kinderen, een fijne en een goede vakantie te geven. Deze singlereizen boekt u uiteraard voor uzelf, maar wanneer u arriveert in uw accommodatie, zult u merken dat er meerdere singles zijn die ook dezelfde singlevakantie geboekt hebben. Zo zorgt de touroperator ervoor dat de mensen die deze singlevakantie boeken, niet daadwerkelijk alleen zijn wanneer zij arriveren op hun bestemming. U leert tijdens uw singlevakantie mede-singlegenoten kennen en u heeft de mogelijkheid om leuke contacten op te doen, indien u dat zou willen.

Singlereizen: als alleenstaande ouder met kinderen op vakantie

Singlereizen kunnen we onderverdelen in 2 categorieën: singles zonder kinderen, of eenouders met kinderen. Als alleenstaande ouder kan het vrij lastig zijn om een leuke eenoudervakantie te boeken met uw kind, al vindt u deze ook terug in het aanbod singlereizen. Ook hiervoor hebben touroperators dus speciale reizen (in dit geval: eenoudervakanties) samengesteld die 100% zijn afgesteld op u en uw kind. Ook hier geldt dat u niet de enige zult zijn wanneer u op uw bestemming arriveert. Meerdere eenoudergezinnen kiezen tegenwoordig voor deze speciale eenoudervakanties om zodoende contacten te leggen met andere eenouders en kinderen. Deze vorm van singlereizen kan vooral voor uw kind zeer goed zijn. Hij of zij komt ook andere kinderen tegen die in een soortgelijke situatie zitten en dit zorgt bijna altijd voor een klik. U kunt rustig genieten van het land, terwijl uw kind geniet van de andere kinderen in de accommodatie. De accommodaties voor dit soort singlereizen zijn afgestemd op eenoudervakanties en zorgen voor genoeg entertainment voor de aanwezige kinderen.

Singlereizen: prijzen voor eenouders en singles

Zelden zijn eenoudervakanties en singlereizen te vinden via dagaanbiedingen en vakantieveilingen. Dit komt omdat de doelgroep een stuk kleiner is, wat op zich wel een logische verklaring is. Tevens zijn de eenoudervakanties en singlereizen vaak iets duurder dan wanneer u besluit om bijvoorbeeld met uw kind gebruik te maken van een reguliere vakantie. Dit komt mede door de hoeveelheid entertainment die wordt geregeld in uw accommodatie en om u het juiste vakantiegevoel te geven op de plaats van bestemming. Er wordt immers veel ondernomen door de accommodatie om u en uw kind een uitermate goede eenoudervakantie te geven. Bij singlereizen worden er vaak excursies georganiseerd door de touroperator. Deze excursies kosten uiteraard ook geld, vandaar de hogere reissom dan een reguliere reis. Het voordeel is dat u niet de hele dag aan het strand ligt, maar ook daadwerkelijk wat van de omgeving gaat zien en beleven. Bij de excursies van singlereizen is vaak een gids inbegrepen die u de weg wijst en alles onderweg uitlegt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen excursies te boeken bij uw singlereizen, aangezien dit weer een aantal euro’s scheelt. In plaats van de te boeken excursies bij singlereizen, kunt u bijvoorbeeld ook op de plaats van bestemming zelf één of meerdere excursies boeken. In het vakantie aanbiedingen overzicht van deze website (onder de categorie singlereizen), vindt u leuke aanbiedingen, last minutes en kortingscodes voor aantrekkelijke prijzen. Als u interesse heeft in de singlereizen, moet u zeker in dat aanbiedingen overzicht een kijkje nemen!

Lees meer over singlereizen via http://singlereizen.leerwiki.nl/.

CN Flex


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Roompot logoRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Reacties