Slovenie: onbekende vakantiebestemming


12 oktober 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Landen


Slovenie vakantie

Slovenie vakantie

SlovenieWilt u er eens lekker goedkoop op uit trekken, maar heeft u geen zin in een standaard vakantie naar Spanje, Frankrijk, Duitsland of eventueel Oostenrijk? Dan zijn de vakanties naar Slovenie echt iets voor u. Slovenie is één van de meest onbekende vakantielanden voor Nederlanders en Belgen. Dat terwijl het land zich uitstekend leent voor toeristen die graag gebruik willen maken van leuke en goede verblijfplaatsen in Slovenie. Het kleine land ligt naast Italië, Oostenrijk, Kroatië en Hongarije en heeft u als toerist heel veel te bieden. Naast de verschillende klimaten, is het landschap er om door een ringetje te halen. Veel hobbelende wegen die dan weer vlak zijn en dan weer stijl omhoog lopen, dat is kenmerkend voor een land als Slovenie.

Men men merkt een flinke stijging in het aantal toeristen dat tijdens het zomerseizoen het land bezoekt. Zeker sinds Slovenie zich in 2007 heeft aangesloten bij de Euro, heeft dat er mede voor gezorgd dat het land bezig is met een grote opmars om meer en meer toeristen te voorzien van een fijne vakantie en een goed verblijf. Slovenie is vernieuwend, verfrissend en er is zeker en vast genoeg te doen. Het land is prima bereikbaar per openbaar vervoer en ook met uw eigen auto is het prima te berijden.

Steeds meer campings

Vakanties naar Slovenie zijn er gek genoeg in overvloed. Het land richt zich de laatste jaren meer en meer op het toerisme en dat is te merken aan de vele campings die er jaarlijks bijkomen. Voorheen mocht je als toerist blij zijn dat je 1 camping tegenkwam in een heel dorp. Tegenwoordig is dat helemaal anders. De campings in Slovenie zijn de laatste jaren als paddestoelen uit de grond geschoten. Campings in Slovenie zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met het eigen vervoer. Vanaf een kleine honderd euro kunt u al een hele week op een van de campings in Slovenie verblijven en dat is in tegenstelling tot landen als Frankrijk en Luxemburg erg goedkoop.

Om te kunnen verblijven op één van de campings in Slovenie, hoeft u geen rekening te houden met speciale papieren of iets dergelijks. U zou er zelfs op de bonnefooi naartoe kunnen rijden. Er is namelijk altijd wel een plaatsje voor u. De bevolking helpt u graag op weg en steekt ook graag een helpende hand uit aan de toeristen. Campings in Slovenie zijn een onderbelicht item in het enorme aanbod aan vakantielanden, maar ze zijn zeker niet minder dan Spanje of Frankrijk. Campings in Slovenie zijn niet duur en bezorgen u een fantastische tijd in het kleine land aan de kust van Italië.

Weer en klimaat

Het weer in het hoogseizoen is erg aangenaam in Slovenie, niet te heet, maar zeker ook niet te koud. U moet hierbij niet denken aan de soms tropische temperaturen die u bijvoorbeeld wel in Spanje zou vinden, maar meer aan een aangename temperatuur van 20 à 25 graden. Wanneer de avond eenmaal valt, is het wel aan te raden om u wat warmer te kleden, aangezien de temperaturen in Slovenie in de avond aardig kunnen dalen naar soms wel 10 graden.

Lees meer info over Slovenie via http://nl.wikipedia.org/wiki/Slovenie.

Link Ruilen


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Roompot logoRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Reacties