Vakantieveilingen


23 november 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Vakantietips


Vakantieveilingen

VakantieveilingenVakantieveilingen.nl bracht een schok teweeg in de wereld van reizen en vrije tijd. Volgens hen moet er altijd iets te doen zijn! Via Vakantieveilingen.nl kun je bieden op complete vakanties, arrangementen, diners, concert tickets, hotelovernachtingen en nog veel meer om een leuke tijd te beleven! 24 uur per dag en 7 dagen per week kun je tegenwoordig bieden op een breed assortiment aan veilingen. De veilingen kunnen op elk moment aflopen, het is dan ook steeds weer een verrassing of er iets interessants te vinden is. Bezoek dagelijks de website of ontdek via de nieuwsbrief of er nog een leuke veiling is. Zoek je leuke kortingscodes waarmee je met grote voordelen aan een vakantieveiling kun deelnemen? Bespaardeals heeft ze allemaal voor je op een rij gezet! Neem een kijkje en profiteer direct van de actuele deals.

De geschiedenis van vakantieveilingen

Vakantieveilingen.nl is ooit begonnen als onderdeel van InpakkenenWegwezen.nl. Het experiment bleek een groter succes dan de zustersite en al snel werd het aanbod in rap tempo uitgebreid. Vakanties bleken niet het enige waarin men geïnteresseerd was, ook complete arrangementen, dagjes weg en diners vonden gretig aftrek. Dagelijks bezoeken 200.000 mensen de website en vinden er meer dan 150.000 veilingen plaats per maand.

Sinds de start van Vakantieveilingen.nl zijn er al meer dan 3 miljoen mensen via deze veilingsite weg geweest en in de toekomst wordt dit naar verwachting alleen maar meer. Iedereen vindt het leuk om aan een veiling mee te doen!

Account aanmaken

Het aanmaken van een account is heel eenvoudig! Geef je echte naam en adres op. Kies een gewenst wachtwoord en vervolgens kun je direct op alle aanbiedingen en vakanties bieden. Ben je lid? Dan is het een kwestie van inloggen en kun je aan alle lopende veilingen meedoen.

Hoe werken vakantieveilingen?

Bedrijven kunnen aanbiedingen delen via Vakantieveilingen.nl. Er zijn heel veel bedrijven uit de reizen en entertainment branche die deze mogelijkheid gebruiken. Vakantieveilingen.nl is een enorme website geworden met een enorm aanbod en fantastische aanbiedingen! Bieden kan vanaf één euro en vanaf dat moment kun je opbieden met hele euro’s. Win je de veiling en heb je het hoogste bod uitgebracht? Dan ben je verplicht om de aanbieding in ontvangst te nemen. Je kunt niet afzien van de aanbiedingen en je bent verplicht de betaling uit te voeren. Je ontvangt een tegoedbon om de aanbieding direct te verzilveren, of de tegoedbon geeft je direct recht op hetgeen dat je gekocht hebt.

Bieden

  1. Zoek een aanbieding die je leuk vindt
  2. Bekijk de lopende veiling en welk bod je wilt uitbrengen
  3. Voer het gewenste bod in en klik op “Bied mee”
  4. Bevestig het bod

Wat wordt er aangeboden bij vakantieveilingen?

VakantieveilingVakantieveilingen geven je de mogelijkheid om te bieden op een veiling. Bedenk van tevoren een maximum bod en check of er nog bijkomende kosten zijn. In sommige gevallen zitten de reserveringskosten, toeristenbelasting en andere kosten niet in de veiling verwerkt. Bekijk regelmatig lopende veilingen en de kans is groot dat je een leuk reisje of dagje vindt voor enkele tientjes! Blijkt een veiling te hoog op te lopen? Stap dan gewoonweg uit de veiling en zoek een andere veiling om op te bieden. Maandelijks vinden er via Vakantievelingen.nl meer dan 150.000 veilingen plaats en is er altijd wel iets te vinden dat bij je past!

Aanbiedingen verzilveren

Heb je een veiling gewonnen? Dan is het tijd om de veiling zo snel mogelijk te verzilveren. Veilingen kun je eenvoudig betalen met iDeal of één van de andere betaalmethodes. Heb je geld betaald? Dan ontvang je een tegoedbon en kun je een reis, diner, dagje weg, arrangement of een andere aanbieding verzilveren. Op de tegoedbon staat vaak ook de precieze datum vermeld, zo kun je precies zien wanneer je de aanbieding verzilverd.

Spreid je kansen!

De meeste biedingen worden een aantal seconden voor het einde van de deadline gemaakt. Verbaas je dan ook niet als je regelmatig wordt overboden via Vakantieveilingen.nl. Wil je een weekendje weg of een leuk uitje meemaken? Dan is het belangrijk om je kansen te spreiden. Zet op verschillende veilingen tegelijk in, dan is er altijd wel eentje of zijn er een aantal veilingen die je wint! Wil je zeker weten dat je een veiling wint? Breng dan direct een eerlijk bod uit, op deze manier is de kans klein dat je wordt overboden.


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.com
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk.be
Weekendesk logo reizenWeekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.be
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.nl
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann.be
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij be logo reisbureauPrijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Preisdaler logoPreisdaler.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
SunwebSunweb Zomer NL
SunwebSunweb Zomer BE
SunwebSunweb Ski NL
SunwebSunweb Ski BE
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BeachCheck logoBeachCheck
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Reacties