Vliegtickets boeken en vergelijken

Vliegtickets: boeken

Bij meerdere reisorganisaties kan u gemakkelijk vliegtickets boeken. In onderstaande lijst van vliegticket aanbieders kan u zeer gemakkelijk de goedkoopste vliegtickets boeken. Deze vliegtuigmaatschappijen en reisorganisaties zijn een uitstekende keuze voor goedkope vliegtickets en de goede service die zij bieden. U kan dus met een gerust hart vliegtickets boeken bij volgende vliegticket aanbieders:

Vliegtickets: het goedkoopste vliegticket boeken

De goedkoopste vliegtickets vinden is niet moeilijk, dat kan u testen via bovenstaand zoekformulier. Denkt u dat vliegen een dure business is? Nee, juist niet. Inmiddels zijn de vliegmaatschappijen zover dat de prijzenoorlog binnen de vliegtickets ook hier is toegeslagen. Vele low-budget maatschappijen maken er aardig gebruik van. Zo stuurt Ryanair u al voor 20 euro richting de Spaanse zon en Easyjet naar het regenachtige Engeland, maar waar vinden wij deze goedkope vliegtickets en waar dient u rekening mee te houden wanneer dat u besluit om goedkoop te vliegen? Het beste is om via het zoekformulier bovenaan naar vliegtickets te zoeken, maar in dit artikel worden nog enkele tips meegegeven.

Vliegtickets: goedkoop vliegen kan duur uitpakken

Goedkope vliegtickets klinken soms te mooi om waar te zijn en in sommige gevallen is dat ook zo. Een van de bekendste voorbeelden is wel Ryanair. Deze, van oorsprong Ierse maatschappij, stunt werkelijk met iedere vakantiebestemming, maar is Ryanair wel zo goedkoop en waar moet u op letten wanneer u bij deze maatschappij één of meerdere vliegtickets boekt?

Als u de website van Ryanair bekijkt, dan ziet u direct de vele stuntaanbiedingen op vliegtickets naar Spanje, Frankrijk, Italië enzovoorts. Deze korte vluchten worden meerdere malen per dag uitgevoerd en zijn inderdaad erg goedkoop. Toch dient u met een aantal zaken rekening te houden wanneer dat u besluit om een ticket te boeken.

Allereerst zijn er de voorwaarden die Ryanair stelt wanneer u een vlucht boekt. Zo mag u bij de meeste low-budget vluchten geen eigen koffer meenemen, maar maximaal een stuk handbagage. Wanneer u toch besluit om een koffer mee te nemen, komt er zo’n 70 euro bovenop uw ticketprijs bij. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u 35 euro voor uw heenvlucht en 35 euro voor de terugvlucht moet bijbetalen. Echter kunnen deze prijzen nog veel hoger liggen. Tevens kunt u op de website van Ryanair op moment van schrijven alleen betalen met een creditcard. Bij een creditcard betaling worden er enkele procenten als administratiekosten berekend, ook deze kosten komen bovenop de ticketprijs terecht. En als laatste hanteert Ryanair handelingskosten die kunnen oplopen tot 50 euro per ticket. Soms heeft u geluk en zit u inderdaad voor 10 euro in het toestel, maar wanneer u te lang wacht, dan kan Ryanair een hele dure verrassing worden. U ziet het: u bent beter af om een vliegticket te boeken via bovenstaand zoekformulier!

Vliegtickets: vergelijken

Honderden maatschappijen en honderden aanbiedingen op vliegtickets: het maakt het er allemaal niet gemakkelijker op. Gelukkig kunt u tegenwoordig gebruik maken van verschillende prijsvergelijkers die iedere minuut de meest actuele prijzen van vliegtickets voor u controleren. Een daarvan is Cheap Tickets (u vindt deze organisatie in de vliegtickets aanbiedingen op deze website), die naast het vergelijken van vliegtickets tegenwoordig ook complete reizen en autoverhuur aanbieden. U voert uw bestemming en datum van vertrek en terugkomst in en de website zorgt voor de rest. Vindt u het alsnog te duur? Bekijk dan eens één van de andere vergelijkers zoals WTC (mogelijk via het zoekformulier bovenaan deze pagina). De prijzen die worden weergegeven door de vergelijkers zijn de actuele prijzen. Om dit te testen kunt u het beste eens een uur later opnieuw kijken voor dezelfde vlucht, dan zult u zien dat de prijzen op vliegtickets schommelen. Dit heeft onder andere te maken met de koers van de brandstofprijzen en de belasting die geheven wordt op uw vlucht. Bovenaan deze pagina vindt u een mooi zoekformulier waarmee u goedkope vliegtickets kan zoeken, vergelijken en boeken. Ook vindt u op deze website een aparte pagina met vliegtickets aanbiedingen.

Heeft u al eens gehoord van Air Miles? Kijk dan zeker hier!