Weekendje weg: ver weg of dichtbij


5 september 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Soorten vakantie aanbiedingen


Weekendje weg

Weekendje weg: een korte vakantie

Weekendje wegHeeft u zin om even op vakantie te gaan? Bijvoorbeeld een weekendje weg dichtbij, of wat verder weg van huis? Wilt u liever genieten tijdens een weekendje weg met wellness, een gastronomisch weekend, een fietsweekend, een weekend weg met het hele gezin, of gewoon in de week enkele dagen op vakantie gaan? Wilt u een romantisch weekendje weg boeken om uw geliefde te verrassen? Touroperators bieden honderden mogelijkheden aan voor een leuk weekend weg, korte reizen, stedentrips en citytrips. Zoek op deze website naar uw gewenste weekendje weg aanbieding, weekend weg last minute, of weekendje weg kortingscode binnen alle touroperators tegelijk! Er is natuurlijk niets leuker dan er eens tussenuit te gaan en helemaal herboren terug te keren!

Weekendje weg met een Powerbank

Tijdens een weekendje weg is het geen vanzelfsprekendheid dat u altijd en overal uw smartphone of tablet kan opladen. Niet erg handig als u toevallig net de route wilt opzoeken op Google Maps. Voor dit probleem bestaat er een uitstekende oplossing: de Powerbank. Een powerbank zorgt ervoor dat u altijd en overal uw smartphone kan opladen. U laadt de powerbank thuis helemaal vol en vervolgens heeft u een Mobiele Oplader bij de hand. Waar u ook bent, uw smartphone kan worden opgeladen. Voor een weekendje weg heeft u genoeg aan een powerbank met een capaciteit tussen de 8.000 en de 15.000 mAh.

Weekendje weg boeken

Heeft u weinig tijd voor een volledig verzorgde vakantie, maar wilt u er wel eens lekker op uit? Dan is een stedentrip of een weekend weg echt iets voor u. Stedentrips zijn er in overvloed. Zo kunt u een weekendje weg maken naar Barcelona, Madrid, Londen, Brussel, Amsterdam enzovoorts. Deze stedentrips of weekendjes weg worden massaal aangeboden via vele touroperators.

Weekendje weg met excursies

Een weekendje weg met excursies wordt ook wel een stedentrip genoemd. Een stedentrip is vaak een korte vakantie naar een bekende stad zoals Berlijn, Lissabon, Rome, Parijs, Antwerpen, Rotterdam, …. In slechts enkele dagen bezoekt u tal van bezienswaardigheden en onderneemt u, indien gewenst, een aantal excursies. Bij het boeken van een citytrip is het belangrijk dat u goed weet wat u wilt doen op de plaats van bestemming. Stel: u wilt drie dagen op het terras zitten, dan is het uiteraard onnodig om één of twee excursies bij uw stedentrip te boeken. Naast dat dit geld kost, kost het u ook veel tijd en veel tijd heeft u echter niet bij een citytrip.

Weekendje weg: het kan goedkoop

Wanneer u een stad wilt gaan bezoeken of een weekendje weg wilt maken, is het natuurlijk altijd (en dat geldt voor iedere soort vakantie) aan te raden om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Vaak zit er een enorm verschil in prijs en kwaliteit bij de verschillende aanbieders. Zo kunt u voor € 49,- al een stad zoals Berlijn bezoeken inclusief vervoer, maar dit is dan zonder eten en drinken in uw hotel. De prijzen van het eten en drinken zijn betaalbaar, maar door deze toevoeging wordt een weekendje weg wel direct een heel stuk duurder dan dat u gepland had. Ook kunt u ervoor kiezen om een stedentrip te boeken inclusief eten en drinken. Dit is duurder dan het voorbeeld hierboven, maar aan het einde van de rit wel goedkoper, omdat alles inbegrepen zit in de prijs en u dus een vaste prijs betaalt voor de gehele vakantie. Verschillende goede websites die dagelijks een groot aanbod hebben van stedentrips en weekendjes weg, vindt u onder de categorie “weekend”, samen met leuke aanbiedingen, arrangementen en suggesties.

Let op: Bij een stedentrip of weekendje weg kan het zo zijn dat u met de bus vertrekt vanuit een bepaalde stad. Het is ook mogelijk dat u dus eerst zelf met de auto naar deze plek dient te rijden om zodoende in te kunnen stappen in de bus. Deze bussen komen niet naar uw adres toe om u op te halen, maar kennen een vaste vertrekplaats zoals bijvoorbeeld Rotterdam, Roosendaal, Antwerpen, Gent, Amsterdam en Breda. Neem ook voldoende eten en drinken mee tijdens de busrit, aangezien het zo kan zijn dat u onderweg niet wordt voorzien van eten en drinken, maar dat de bus doorrijdt naar de plaats van bestemming met uiteraard hier en daar een plaspauze.

Ook kan u een weekend weg boeken tijdens een midweek.

Andeko artikel nieuws


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.com
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk.be
Weekendesk logo reizenWeekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.be
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij be logo reisbureauPrijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Preisdaler logoPreisdaler.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
SunwebSunweb Zomer NL
SunwebSunweb Zomer BE
SunwebSunweb Ski NL
SunwebSunweb Ski BE
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BeachCheck logoBeachCheck
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Reacties