Spa of wellness zoeken via de kaart

Spa of wellness zoeken via de kaart

Wellness zoeken op de kaart

Wellness zoeken en spa zoeken is ideaal voor een leuk dagje uit. Bij een spa boeken kun je kiezen voor bijvoorbeeld een privé sauna waar jij met je vrienden even helemaal tot rust kunt komen. Een goedkope sauna, een sauna Brabant bijvoorbeeld, kan geboekt worden via bovenstaande kaart. Via spa zoeken via de kaart en wellness zoeken via de kaart kun je kijken welk sauna arrangement en welke sauna wellness bij jou in de buurt beschikbaar is. Een dagje sauna biedt dan ook veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je een hotel met sauna boeken, zodat je zeker weten meer dan genoeg tijd hebt voor de sauna. Een sauna is vaak te vinden in een wellness resort. Zo’n wellness resort heeft vaak een spa actie waarmee je voor een niet al te duur bedrag de spa in kan.

Wellness faciliteiten

In Nederland, België, Duitsland en vele andere landen zijn er veel verschillende soorten spa’s en wellness centrums. Een spa wellness, sauna kortingen en sauna aanbiedingen kun je dus vinden via wellness zoeken op de kaart. Op het moment dat je de gewenste en dus de juiste locatie hebt gevonden, kun je verder klikken en meer informatie lezen over deze locatie en wellness aanbieding. De sauna Veluwe is erg populair, en dit is dan ook een bekende locatie waar veel liefhebbers graag naartoe gaan. Zo is er een publieke sauna aanwezig, maar ook is er zeker een privé sauna te vinden.

De verschillende wellness faciliteiten zijn mogelijk:

 • kruidenbad
 • dompelbaden
 • verwarmd buitenbad
 • hottubs
 • zoutwaterbad
 • voetbad
 • buiten dompelbad
 • stoombaden
 • neveldouches
 • whirlpools
 • sauna van sandelhout
 • praatsauna
 • Finse stiltesauna, waar je helemaal tot rust kunt komen
 • geuren Sauna
 • opgiet Sauna
 • … en nog veel meer sauna soorten
 • zonnebank
 • café
 • restaurant
 • hamam
 • opkamer
 • luiting
 • kuurtuin
 • klankschaal ruimte
 • lounge

Per locatie zijn de spa faciliteiten uiteraard anders.

Meer informatie over de wellness faciliteiten

Met een wellness aanbieding kun je een wellness arrangement boeken op een locatie naar jouw voorkeur.

Kruidenbad met oliën en heerlijke geuren

Sauna zoeken via de kaart

Als eerste is er natuurlijk het populaire kruidenbad. Het kruidenbad bestaat dan ook al een lange tijd en geeft veel rust. Het kruidenbad is vaak één van de favorieten van de bezoekers. Je kunt je in dit kruidenbad laten verrassen door de heerlijke warmte en ook zijn er verschillende oliën in het bad die een heerlijke geur achterlaten.

Dompelbad met ijskoud water

Bij een goedkope sauna, en ook een sauna Brabant, kun je ook een dompelbad vinden. Een dompelbad is voorzien van heel koud water waarin je je lekker kunt onderdompelen. Er is dan ook een goede wisseling tussen kou en warm. Dit zorgt ervoor dat je lichaam kippenvel krijgt. Ook stimuleert het de bloedsomloop tussen warmte en kou.

Verwarmd buitenbad

Het verwarmd buitenbad is een ideale plek om even te zwemmen en te ontspannen. Een sauna met overnachting is erg leuk om te doen, hierdoor heb je ook meer dan genoeg tijd om te genieten van het heerlijke warme water. Bij de sauna actie kun je kiezen voor een sauna in de buurt waarbij je een wellness arrangement, een wellness aanbieding en/of een hotel met sauna kunt kiezen.

Hottub met warm water

Bij een actie sauna kun je kiezen voor een publieke sauna. Tijdens dit dagje sauna is er vaak wel een hottub te vinden. Een hottub is voorzien van heerlijk warm water. Dit is dus een ideale plek om even met anderen bij te kletsen. Een hottub heeft geen bubbels en is dus perfect voor diegenen die niet zo houden van bubbels.

Zoutwaterbad voor het ontgiften van het lichaam

Een erg uniek iets van de sauna’s, dat is waarschijnlijk toch wel het zoutwaterbad. Dit zoutwaterbad staat garant voor ultieme ontspanning en veel plezier. Jouw spieren kunnen dan ook goed tot rust komen in de fijne warmte. Doordat het water erg zout is, blijf je echt drijven op het water. Het is net alsof je in de rode zee ligt. Zout water werkt ook goed voor de stofwisseling en ook ondersteunt het zoute water de ontgifting van het lichaam. De huid wordt door het zoutwaterbad goed gezuiverd. Kies dus voor een actie sauna met een zoutwaterbad wanneer je wilt ontspannen en ook goed bezig wilt zijn.

Voetenbad voor een betere bloedsomloop

Wanneer je wel eens in een sauna bent geweest, dan ken je ongetwijfeld het voetenbad wel. Het voetenbad staat dan ook garant voor een goed begin van het saunarondje. Het is belangrijk om een voetenbad te nemen, zodat jouw lichaam zich goed kan opwarmen. Tijdens dit voetenbad gaan er verschillende poriën in de huid open en dit zorgt ervoor dat er een betere bloedsomloop wordt gestimuleerd. Het gevolg van een betere bloedsomloop is dat je makkelijker gaat transpireren. Kies voor een sauna met overnachting en start de ochtend met een lekker warm voetenbad!

Stoombad tegen verkoudheden

De stoombaden hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. Deze temperatuur zorgt ervoor dat de warme stoom over jouw lichaam gaat. Hierdoor begin je te zweten. Verder zorgt het stoombad ervoor dat jouw huid goed wordt gereinigd. Ook is het bewezen dat stoombaden een zeer positieve werking hebben op de luchtwegen. Ideaal dus wanneer je verkouden bent!

Whirlpool binnen of buiten

Een whirlpool kun je vaak binnen en ook buiten vinden bij de sauna’s. Bij een korting sauna of aanbieding sauna kun jij kijken welke faciliteiten er beschikbaar zijn voor de sauna bij jou in de buurt. Na het spa zoeken kun je genieten van heerlijk warm water met bubbels.

Sandelhout sauna uit cedar hout

De sandelhout sauna is een echte klassieke sauna en is dan ook erg prachtig. Deze sauna is gemaakt van een speciaal soort red cedar hout. Ook heeft het de speciale sandelhout geur. Hierdoor zal het sauna uitje een echte beleving zijn. Bij een therme aanbieding kun je dan ook kijken of er een sandelhout sauna bij de wellness vestiging is. De temperatuur van deze sauna ligt rond de 75 graden en is dan ook zeker ideaal te noemen.

Finse stiltesauna

Finse sauna

Bij een sauna in de buurt kun je ook voor een Finse stiltesauna kiezen. Deze sauna biedt een heerlijke rust en is dan ook zeer warm. Het enige wat je dan ook zal horen in deze sauna, is het geluid en het ritme van je eigen ademhaling. Bij het spa boeken en wellness boeken is het aan te raden om te kiezen voor de Finse stiltesauna.

Verschillende soorten sauna’s

Bij het spa zoeken via de kaart kun je kijken welke sauna’s beschikbaar zijn voor jouw locatie. Ook kun je via de therme aanbieding kijken of er sauna korting / sauna aanbiedingen beschikbaar is / zijn voor jouw locatie. Elke sauna is weer net wat anders. De sauna’s verschillen voornamelijk in temperatuur en ook zijn ze verschillend ontworpen.

Hamam en badhuizen

De Hamam is ook erg gewild. Tijdens het hamam ritueel kun je helemaal tor rust komen. Het hamam ritueel heeft zijn oorsprong in de badhuizen van Istanboel en Azië. Tijdens de hamam kun je je helemaal inleven in de Oosterse sfeer.

Bekende sauna’s in Nederland

Via een sauna korting of een sauna actie kun jij snel een geschikte sauna vinden. Door deze korting sauna en aanbieding sauna kun jij voordeliger wellness boeken en genieten van je sauna arrangement en spa wellness. Ook kun je uiteraard kiezen voor de sauna wellness of de sauna Veluwe.

In Nederland zijn er veel verschillende spa’s te vinden. Hier volgen enkele mooie voorbeelden van uitstekende sauna’s in Nederland. Deze zijn gebaseerd op de beoordelingen van bezoekers en experts.

Sauna & Wellnessresort Thermae in Valkenburg

Dit Thermae centrum in Valkenburg is ontzettend groot. Er is dan ook een goede combinatie met badkleding. Het opgieten in de buiten sauna wordt door veel mensen als erg fijn ervaren. Ook zijn er aardige mensen die bezoekers begeleiden door de verschillende plekken in het resort. Het complex is goed onderhouden en ziet er dan ook erg mooi uit. Tevens zijn er zeer grote dompelbaden waarbij je na afloop van de sauna goed kunt afkoelen. Tot slot is er op deze plek veel ruimte om te ontspannen. Douche is er na afloop mogelijk. Op het terras kun je nadien even lekker een drankje nemen, of een hapje eten. Een ander groot voordeel van deze locatie is de prijs. Veel klanten geven aan dat ze de prijzen erg prima vinden. Een leuk dagje uit kost dan ook niet teveel geld.

Sauna & Wellness resort Thermen Bussloo in Voorst

Deze locatie biedt prachtige tuinen waarbij er veel ligbedden zijn. De locatie van Thermen Bussloo in Voorst is dan ook goed opgezet. Er zijn erg veel verschillende faciliteiten beschikbaar. De bediening schijnt ook heel vriendelijk te zijn en ook zijn er veel gerechten en hapjes om te eten na afloop. Doordat er elke dag weer een nieuw programma is, kun je optimaal genieten van alle verschillende faciliteiten die worden aangeboden in dit resort. Het programma is dan ook erg vol en geeft jou verschillende mogelijkheden om te genieten van opgietingen. Veel bezoekers vinden het interieur en het design er erg fijn. Het is dan ook zeer modern en het interieur is van alle gemakken voorzien. Tevens zijn er verschillende mogelijkheden omtrent massages.