Wintersport: ski of snowboard vakantie


28 augustus 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Soorten vakantie aanbiedingen


Wintersport

Wintersport: mogelijkheden

Zoekt u een wintersport vakantie om te boeken, waar u kan genieten van ski of snowboard? Of gaat u liever op vakantie met uw familie in een winterse chalet zonder deel te nemen aan wintersport? Bekijk het hele aanbod van wintersportvakanties op deze website bij het onderdeel “vakantie aanbiedingen” en vervolgens “wintersport”.  Alle wintersportvakantie aanbiedingen zijn speciaal voor u in een overzichtelijke pagina geplaatst, zodat u alle wintersportaanbiedingen en mogelijkheden gebundeld ziet op 1 pagina, gemakkelijk kan niet! Bent u meer op zoek naar een jongeren wintersportvakantie? Of een party wintersportvakantie naar de sneeuw? Kijk dan in het aanbod jongeren en party vakanties!

Vergeet geen wintersportartikelen aan te kopen, alvorens u op wintersportreis vertrekt!

Wintersport: ski en snowboard

Een wintersport vakantie is een uitstekende gelegenheid om de carnavalsgekte in Nederland of België te ontlopen of om eens lekker actief op vakantie te gaan. Steeds meer Nederlanders en Belgen kiezen voor een wintersport vakantie om eens lekker te genieten van al het moois wat de wintersportlanden ons te bieden hebben. Of u nu graag op een snowboard staat of wilt gaan après-skiën: iedereen heeft zo zijn eigen redenen om eens lekker op wintersport te gaan.

Wintersport hoeft niet duur te zijn

Twijfelt u ook om eens op wintersport te gaan, omdat het allemaal zo duur lijkt? Het is één van de grootste broodje-aap verhalen die er bestaan omtrent wintersport! Juist de touroperators zorgen er op dit moment voor dat de verschillende wintersport vakanties helemaal niet meer zo duur zijn als dat ze ooit waren. Ook in touroperator land gaat het niet meer zo goed als vroeger en dat is te merken aan de goedkope prijzen voor een wintersport vakantie.

Bij het boeken van een wintersport vakantie is het van belang dat u vooraf gaat bepalen wat u allemaal wilt gaan ondernemen op de plaats van bestemming. U kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een chalet te huren in combinatie met een skipas, zodat u toegang krijgt tot het ski gebied, maar u kunt bijvoorbeeld ook een snowboard huren om eens lekker te gaan snowboarden. Vooral in de aanbieders van skipassen en snowboards zit een flink prijsverschil waar u als vakantieganger flink op kunt besparen. Zo kunt u een dagpas boeken bij uw wintersport vakantie, maar ook een midweek pas of een volle week pas. Hierin zitten grote prijsverschillen en deze kunt u allemaal vergelijken via bijvoorbeeld TripAdvisor of Zoover. Gebruik deze websites ook wanneer u om besluit om een wintersport boeking te plaatsen.

Het huren van een chalet

WintersportWanneer u de beslissing heeft genomen om de kou op te zoeken via een wintersport vakantie, heeft u uiteraard ook een plek nodig om te kunnen slapen. In veel wintersport landen wordt er gebruik gemaakt van chalets. Een chalet is een houten woning die voornamelijk gebouwd is met zwaar hout in verband met de isolatie tegen de kou. Het is er lekker knus en er wordt vaak gebruik van gemaakt door families die met het hele gezin op wintersport vakantie gaan. Een chalet is dan ook aantrekkelijker dan een hotelkamer, aangezien u veel meer ruimte tot uw beschikking heeft. Wel is het zo dat een chalet vaak duurder is om te boeken dan een simpele hotelkamer. Om dit te kunnen vergelijken, kunt u gebruik maken van verschillende vergelijkingssites zoals Belvilla, Chalet.nl / Chalet.be en Zoover. Ook kan u een chalet boeken met een Nederlandstalige chalet staf, in een volledig verzorgd catered skichalet concept bij skichalets! Deze organisatie won reeds een Zoover award voor “winnaar beste wintersport organisatie”.

Let bij het boeken van een chalet goed op de ligging van het gebouw. U wilt namelijk niet dat de eerstvolgende skipiste 30 kilometer van u vandaan is als u op wintersport vakantie gaat. Ook is het van belang dat het bekend is welk (openbaar) vervoer er rijdt richting de skipiste. Dit is overigens allemaal te controleren via de voorgenoemde organisaties en eventueel via Google. Tevens kunt u altijd de eigenaar van de desbetreffende chalet bellen en e-mailen als u nog vragen heeft over de accommodatie.

Lees meer over wintersport via http://nl.wikipedia.org/wiki/Wintersport.

Start directory


Logo reisbureauNaam reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.comGa naar Booking.com
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI BelgiëGa naar Tui.be
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI NederlandGa naar Tui.nl
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal BelgiëGa naar Landal.be
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal NederlandGa naar Landal.nl
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland ParijsGa naar Disneyland Paris
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenter Parcs BelgiëGa naar CenterParcs.be
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenter Parcs NederlandGa naar CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëEliza was here BelgiëGa naar Elizawashere.be
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëEliza was here NederlandGa naar Elizawashere.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKrasGa naar Kras.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDe Jong IntraGa naar DeJongIntra.nl
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla BelgiëGa naar Belvilla.be
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla NederlandGa naar Belvilla.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjecho ReizenGa naar TsjechoReizen.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjesGa naar Voordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk BelgiëGa naar Weekendesk.be
Weekendesk logo reizenWeekendesk NederlandGa naar Weekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot BelgiëGa naar Roompot.be
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot NederlandGa naar Roompot.nl
WTC nl logo reisbureauWorld Ticket CenterGa naar WTC.nl
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann Reizen BelgiëGa naar Neckermann.be
Neckermann Reizen Nederland België logo reisbureausNeckermann Reizen NederlandGa naar Neckermann.nl
VrijUit logo reisbureauVrij UitGa naar VrijUit.nl
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruise TravelGa naar CruiseTravel.nl