Zomervakantie staat voor de deur, wat te doen?

De zomervakantie komt met de dag dichterbij, kinderen beginnen er al over te vragen wat jullie gaan doen. Tja wat gaan jullie nou eigenlijk doen? Nederland kent vele opties om de zomervakantie mee door te komen. Een reis naar het buitenland is zeker niet een eis om een leuke vakantie te hebben. Hieronder een aantal ideeën voor zomervakantie activiteiten.

Met z’n allen naar een vakantiepark

Vakantieparken genoeg in Nederland, deze parken zijn vaak een goedkopere optie dan met het vliegtuig richting de playa del sol. Keuze uit een lang weekend weg om een wat langere periode. Gezellig met het hele gezin, in een huisje midden in de natuur. 9 van de 10 keer organiseren deze parken vele activiteiten, waaraan dagelijks deelgenomen kan worden. Misschien ook wel is iets anders… origineel is een vakantie richting vakantiepark beekse bergen waar je tussen de savannedieren je vakantie kan besteden.

Even volledig ontspannen

Doe waar je vakantie eigenlijk voor bedoeld is, even lekker tot rust komen, de batterij weer helemaal opladen. Thuis in de tuin genietend van de Nederlandse zomerzon, met de barbecue die al staat te wachten op het vlees en even helemaal geen zorgen. Je kan er ook voor kiezen om een dag richting de wellness te gaan, lekker in de sauna, een massage alle zorgen vloeien uit je.

Actief alles uit de vakantie halen

Je kan ook de hele andere kant op gaan en zoveel mogelijk doen voordat het bedrijfsleven weer begint. Dagjes weg samen met vrienden, de kinderen of met familieleden. Denk aan een dagje shoppen in Bataviastad, richting een attractiepark of lekker lasergamen in Enschede. Er zijn ongelofelijk veel activiteiten waarmee jij je kan vermaken in de vakantie!

Denk bij het plannen van je vakantie aan deze ideeën en je zit geheid goed, in je vakantietijd.