Zweden: Scandinavische schoonheid


12 oktober 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Landen


Zweden vakantie

Zweden: vakanties in een schitterende natuur

ZwedenEen echte Scandinavische vakantie is pas een vakantie wanneer u kunt genieten van een schitterende natuur, waar u veel activiteiten kunt ondernemen en waar u uiteraard ook cultuur kunt opsnuiven. Zweden is daarom een hele goede keuze wanneer u eens een echte, actieve natuurvakantie wilt beleven.

Zweden is nog niet zo bekend bij het merendeel van de vakantiegangers, aangezien we er weinig van meekrijgen op televisie en op internet. Toch is een vakantie in Zweden ontzettend leuk om te doen en is het eens wat anders dan op vakantie gaan naar Frankrijk, Spanje of België. Wanneer dat u een kampeervakantie wilt gaan boeken, zult u namelijk niet direct aan het land Zweden denken, toch is er ook keuze om te gaan kamperen in Zweden, bijvoorbeeld met een camper.

Zweden: een Scandinavische schoonheid

Zweden is een land in het Noorden van Europa dat bij Nederlanders en Belgen vooral bekend staat als het land van de dure alcohol, dure tabak en de vriendelijke mensen die veel weg hebben van Nederlanders. Inwoners van dit land zijn vriendelijke en gastvrije mensen die geen enkele moeite hebben met toeristen. Het land zelf heeft veel te bieden wanneer u er op vakantie gaat. Zweden is één van de mooiste, zo niet het mooiste land in het Noorden van Europa wanneer het gaat om natuur en bosrijke omgevingen. Voor echte, actieve vakantiegangers is Zweden een ideaal vakantieland. Een vakantie in Zweden is op zichzelf niet duur. Het plaatselijke verteer daarentegen is een stuk duurder dan een vakantie in bijvoorbeeld Hongarije of Kroatië. De prijzen van het eten en drinken liggen vaak hoger dan in Nederland of België. Producten zoals alcohol en tabak zijn altijd stukken duurder dan in Nederland en België.

Zweden: vakantie mogelijkheden

Wanneer dat u besluit om op vakantie te gaan in Zweden, dan kan dat in principe in het gehele land. De kleine historische dorpjes vlakbij de grote steden zijn een ideale plek om uw tent op te zetten, maar u kan er ook op hotel gaan, of een vakantiehuis boeken. Er zijn namelijk heel wat prachtige en gezellige vakantiewoningen in Zweden beschikbaar. De prachtige, bosrijke omgevingen die vol staan met schitterende bomen en wilde dieren, zijn de moeite waard om eens lekker doorheen te wandelen. Als u graag gebruik wilt maken van een wat actievere vakantie, dan is dit zeker een geschikt vakantieland. De bossen zijn uitermate geschikt om eens lekker te berijden met uw mountainbike, die u eventueel ook ter plaatse kunt huren. Uiteraard zijn er nog tal van andere activiteiten te doen in dit land, zoals u die ook misschien kent uit de Ardennen in België zoals raften, klimmen enzovoorts. Als u besluit om in Zweden op reis te gaan, is het aan te raden om dit met uw eigen vervoer te doen (of met een huurauto), om zodoende genoeg van het land te kunnen zien. U bent dan niet afhankelijk van vertrektijden van uw vliegtuig en u kunt zelf bepalen hoe lang u in Zweden blijft. Eigen vervoer is natuurlijk erg fijn: u hoeft met niemand rekening te houden en u kunt uw eigen tijd indelen. Zeker voor een camper vakantie is dat hartstikke fijn. Zweden mag dan wel een (bij sommige vakantiegangers) onbekende bestemming zijn, het is zeker een hele leuke vakantie om te ondernemen, vooral voor mensen die van natuur en rust houden.

Meer informatie over Zweden vindt u via http://nl.wikipedia.org/wiki/Zweden.


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Roompot logoRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Reacties