Zwitserland: skivakantie of zomervakantie


12 oktober 2013 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Landen


Zwitserland vakantie

Zwitserland

ZwitserlandZwitserland wordt ook wel het stille land genoemd in het midden van Europa. Het is al sinds jaar en dag één van de bekendste onafhankelijke landen van Europa, dat niet onder de Europese Unie valt. Het land heeft in het verleden veel bekendheid verworven door zijn opstelling in de tweede wereldoorlog en daarvan zijn in dit land nog genoeg sporen te zien. Het land zit vol met historie en mede daarom is het een land dat veel bezocht wordt door Nederlanders en Belgen, maar wist u dat er naast de hotels, vakantieparken, b&b’s en vakantiehuizen ook veel campings in Zwitserland zijn, waar u een goede vakantie kunt doorbrengen? Wilt u graag goedkoop vliegen naar Zwitserland? Bekijk hier de website van goedkope vliegtickets Zwitserland. Deze website vergelijkt in enkele seconden alle ticket aanbieders naar het land.

Zwitserland: vakanties

Als u “kamperen” of “campings” hoort, dan denkt u misschien eerder aan Frankrijk of Italië? Toch zijn de campings in het land erg in opkomst en mag het land elk jaar meer en meer toeristen verwelkomen. Het aantal campings in Zwitserland is minder dan in zijn omliggende landen, maar toch is er meer dan genoeg keuze voor u. Zwitserland is uitstekend bereikbaar per auto, per vliegtuig en zelfs per trein. Het is niet heel ver reizen naar het land en mede daarom kiezen steeds meer Nederlanders en Belgen om er een goede vakantie te hebben en kortbij huis te zijn.

Zwitserland vakantieZwitserland kent nog steeds zijn eigen munteenheid, namelijk de Zwitserse Frank. Doordat het land niet is aangesloten bij de Europese Unie, voert men nog steeds hun eigen munt. Zwitserland wordt in de zomer vaak bezocht door toeristen die houden van natuur, wandelen, sportieve activiteiten en de vele culturele gebouwen die men er kan bezoeken. Zoals gezegd staat het land namelijk vol van geschiedenis en historie. In de winter is het natuurlijk het vakantieland voor de wintersporters onder ons. De Alpen zijn de plek bij uitstek om eens lekker de skilatten aan te trekken. De vele vakantieverblijven in Zwitserland zijn het gehele jaar geopend en tijdens de zomer kan het er erg druk zijn. Zwitserland is namelijk een druk bezochte plek door Nederlanders en Belgen en ieder jaar weer vinden er meer en meer mensen hun weg naar Zwitserland. Wanneer dat u besluit om op vakantie te gaan naar Zwitserland, is eigen vervoer wel het gemakkelijkste. U kunt namelijk op ieder moment weer besluiten om huiswaarts te keren of om er nog een paar dagen aan vast te plakken. De wegen zijn goed te berijden en de totale infrastructuur is erg goed te noemen. Zwitserland behoort al jaren tot één van de rijkste landen van Europa en dat is goed te zien aan de kwaliteit van alle faciliteiten en accommodaties in het land. Deze worden namelijk allemaal zeer goed onderhouden. Zwitsers zijn trots op hun land en delen hun geluk graag met u als toerist. Vakanties in Zwitserland zijn zeker en vast een aanrader wanneer u niet te ver van Nederland of België op vakantie wilt gaan en u toch genoeg wilt zien, bezoeken en doen tijdens uw vakantie.

Lees meer over dit populaire land via http://nl.wikipedia.org/wiki/Zwitserland.


Logo reisbureauWebsite reisbureau
Booking com logo reisbureauBooking.com
Belvilla vakantiehuizen logo België en NederlandBelvilla.be
Belvilla.nl
TUI Nederland en België logo reisbureausTUI.be
TUI.nl
SunwebSunweb Zomer NL
Sunweb Zomer BE
Sunweb Ski NL
Sunweb Ski BE
Landal GreenParks logo België en Nederland reisbureausLandal.nl
Landal.be
Disneyland Parijs logo reisbureauDisneyland Paris
DeVakantiediscounter logo reisbureauVakantieDiscounter.nl
D-Reizen.nl
ddeals logo reisbureau grote kortingenD-Deals.nl
Center Parcs logo reisbureau Nederland en BelgiëCenterParcs.be
CenterParcs.nl
Eliza was here reisbureau Nederland en BelgiëElizawashere.be
Elizawashere.nl
DeJongIntra vakanties nl logoDeJongIntra.nl
Kras reisbureau goedkope vakantiesKras.nl
Voordeeluitjes nl logo kampioen in hotelarrangementenVoordeeluitjes.nl
Weekendesk logo reizenWeekendesk.be
Weekendesk.nl
Roompotvakanties logo reisbureau Nederland en BelgiëRoompot.be
Roompot.nl
Tsjecho reizen logo reisbureauTsjechoReizen.nl
WTC nl logo reisbureauWTC.nl
Prijsvrij nl logoPrijsvrij.nl
Prijsvrij.be
CruiseTravel logo reisbureau cruise boekenCruiseTravel.nl
DreamlinesDreamlines.nl
Chalet nuChalet.nu
FletcherFletcher
Holiday suitesHoliday Suites
AlltoursAlltours
AD webwinkel logoAD Webwinkel
AlamoAlamo
BebsyBebsy
Beekse Bergen logoBeekse Bergen

Reacties